Mam AIDS

vierka

Ahojte.Karola,to nie sú nejaké zvláštne tie skúšky tam v Rakúsku.Tu je všetko v jeden deň.A o dva týždne máš kartičku-vodičák v ruke.A tiež sa chcem pridať k "rozhovoru"o manželoch.Ten môj je tiež v celku dobrý,len hrozný spachtoš.Cez víkendy vstáva na obed.A všetko je na mne vrátane prác okolo domu.Cez týždeň už ani nehovorím.Ešte aj tie omrvinky zo stola po raňajkách nesprace.To by som chcela strašne veľa od neho,keby mal umyť riad.Aj ke´d napr.teplotujem a plazím sa.Zdravím ťa nashira.Ale on,teplota 37,O,a pýta si papaníčko a čajíček do postele,lebo on je chorý.No ale,aspoň prachy nosí/zarába/.Kosiť trávnik/resp.prechádzať sa s kosačkou po záhrade /nemôže ,lebo je alergický na pele.Jak mu to všetko vychádza,no nie?Vždy mu hovorím,že nech ďakuje pánu Bohu,že ma má.

vierka

Ahojte.Karola,to nie sú nejaké zvláštne tie skúšky tam v Rakúsku.Tu je všetko v jeden deň.A o dva týždne máš kartičku-vodičák v ruke.A tiež sa chcem pridať k "rozhovoru"o manželoch.Ten môj je tiež v celku dobrý,len hrozný spachtoš.Cez víkendy vstáva na obed.A všetko je na mne vrátane prác okolo domu.Cez týždeň už ani nehovorím.Ešte aj tie omrvinky zo stola po raňajkách nesprace.To by som chcela strašne veľa od neho,keby mal umyť riad.Aj ke´d napr.teplotujem a plazím sa.Zdravím ťa nashira.Ale on,teplota 37,O,a pýta si papaníčko a čajíček do postele,lebo on je chorý.No ale,aspoň prachy nosí/zarába/.Kosiť trávnik/resp.prechádzať sa s kosačkou po záhrade /nemôže ,lebo je alergický na pele.Jak mu to všetko vychádza,no nie?Vždy mu hovorím,že nech ďakuje pánu Bohu,že ma má.

karola

Cafte baby!Teoreticke skusky na autoskolu som zvladla! To je super. Caka ma uz len prakticka. Kedy bude este neviem. Nemam casu na citanie no dufam ze sa mate dobro. Pekny dnicek

monitaa

ahoj,pinky vsetko dobre dopadlo nakoniec. ale s tym druhym ma nestras... ja som som stale chcela len jedneho chlapceka.

nashira

ahojte ....som chora a je mi biedne fyzicky....len som vam chcela napisat ,ze vas citam.Idem sa odplazit ku doktorke:(...papapappapapapapap

pinky

Vtip
Dvaja policajti prídu ráno do práce nahí. Šéf sa ich hneď na rannej porade pýta:
"Čo to má znamenať?"
Oni odpovedajú:
"No, boli sme tak, ako ste nám kázali, skontrolovať ten nový nočný diskotékový klub."
Šéf na to:
"V poriadku. Ale prečo ste prišli nahí?"
Jeden vysvetľuje:
"No hrala tam hudba a svietili svetlá. Po chvíli svetlá zhasli, hudba stíchla a D.J. vraví "Ženy do naha!". Ženy sa vyzliekli a tancovalo sa ďalej. Opäť sa po chvíli ozvalo "Muži do naha!". Tak sme sa vyzliekli aj my, aby sme naboli nápadní. Potom sa opäť tancovalo, keď sa tu z ničoho-nič ozvalo "A teraz do práce!".
Tak sme tu.....šéfe...!"

...aby som vas trosku rozveselila ked je tu dnes tak pochmurne...

pinky

mentolka daj vediet ja ti ho pojdem pomoct zakopat,najlepsie v noci :-)))hihihi
Ale teraz vazne- mozno potrebuje cas aby sa aklimatizoval,bolo mu tam dobre tak si nevie odvyknut na iny system,aj ked uznavam ze je to od neho skarede. nashira ak sa mpozem spytat ty si kedy pochopila ze s tvojim ex je to neunosne a kedy si si definitivne uvedomila ze to konci? bolo to tazke rozhodovanie?

pinky

monitaa to mas tak vacsinou si prvorodicky myslia ze vsetko bude tak ako si naplanovali a potom vytriezveju pri porode ked zistia aky je pristup lekarov,ale nie vsade je to tak.mozno si len mala smolu na hlupakov.neboj na druhykrat to bude lepsie,budes vediet co mozes cakat.a maly je v poriadku?

mentolka

ja ho mam rada ale teraz by som ho fakt zabila!
a napadla ma jedna modlitba,neviem presne ako to bolo ale nieco v tom zmysle ze pane boze daj mi silu zvladnut vsetky starosti,daj mi pekne mudre a dobre deti,daj mi silu zvladat manzela a daj mi dobre priatelky ktore mi ho pomozu zakopat ked ho zabijem. :-)