Mam AIDS

nellka

Nashira, Vierka, tie vaše mailíky ma ale potešili! Tak sa idem posnažiť nájsť nejaké fotky a poslať vám ich, len neviem, či to budem vedieť, prinajhoršom, keď sa vráti mangel.
Máte krásne detičky,ako hovoríme my so ségrou, voňajú aj z fotky!:)
Nashira, tak máš ďalší pekný zážitok s lekárskeho prostredia, to je super, toto zanášanie výterov, dosť, čo je človeku zle a ešte sa musí trmácať s výtermi.
Sage a čo malá? Mliečna infúzka zaberá?
Ozaj, Vierka, tie domčeky sú perfektné, ty si ten druh šikovnej gazdinky, čo ja nikdy nebudem, ale nevadí, aspoň bublaninu zvládnem:)
Dnes prišla ku mne mama a ochorela tu, chudiatko, tak leží v izbe a asi pôjde zajtra domov:(A tak som sa na to tešila, že tu budeme spolu, aspoň keby jej tak zle nebolo. Do prdelky aj s chorobami!:(

sage33

vierka, dosiel mi mail. nadherne fotky. aj nasmu malemu sa velmi pacili deticky. ta pernikova chalupka, to si azda ty robila? a ty mas tri deturence? prepac mi, uz mam v tom chaos. no ideme sa aj my poslat..... cakaj :-)

sage33

nashira, to, ze vy nebudete mat pekny vikend nejakym zahadnym sposobom kazi vikend aj nam. ale aj my sa liecime.
mala zaspala napojena na moju mliecnu infuzku.....trpne mi vsetko.

nashira

Ahojte ....tak tu bolo dnes hnusne.....studeny vietor.Tak mam anginu aeste mi aj vyter nemohla doktorka zobrat,lebo som zula zuvacku....takze mam prist za hodinu o 13:00.Tak som prisla o 13:00 a ona ,ze uz je neskoro ,ze uzauro co odvaza tieto vytery uz odislo.Ze mi hovorila aby som prisla za 10min. jedna....tak neviem ci som cisty jelen ,alebo ma stipe mozog ,ze som pocula nieco ine.:))))))A tak som peso v tom vetre sla zaniest na mikro. a som myslela ,ze mi hlavu tak prefuklo ,ze mi ju skoro odfuklo.Mali sme mat pekny vikend....no caka nas doliecovanie.

vierka

Tak sem sa s adresou,že ti pošlem moju podobizeň.Ak nechceš tu napísať,napíš na môj email.Už som ho písala,len si pozri pár stránok dozadu.

sage33

vierka, to si pisala o svojom manzelovi, alebo o mojomm? neviem..... no, kdesi som to uz videla....
dievcata, aj ja vas chcem vsetky vidiet, aj vase potomstvo, len nic nestihaaaaaaam :-(
a to, vierka, ze nevies co robis.... potom vam napisem co sa mi dnes stalo.