Mam AIDS

nellka

Vierka, tú polievku niekedy skúsim v malom množstve, že čo sa bude doma diať, ale pôsobí to chutne!
Mentolka, svokry- ježibaby, to je moje!:)Dúfam, že ako rýchlo na tej metle priletela, tak aj odletí:)
No vidíš, možno na tvojho muža treba práve toto- budeš sa musieť premeniť na ježibabu!Tak držím palce a potom sa príď ešte s nami bavkať, aj keď si rozumu mdlého..../podľa svokry, samozrejme!:)/ Pa!

mentolka

Baby prave volala svokra ze je na ceste k nam- zbohom moj krasny zivot !!! Trielim este upratat nejake veci ktore svojim orlim zrakom odhali a zjazdi ma za mikroskopicke ciastocky vesmirneho prachu na nabytku,k pc nesadnem pocas celej jej navstevy lebo za pocitacom sedia " iba male deti a sprostaci co nemaju inu robotu ako sa bavkat" citujem ju.takze bezkam ,myslite na mna a posielajte mi pozitivnu energiu aby som to zvladla. Hehe aspon manzel sa teraz dal do pozoru,viete ako beha s vysavacom? Sa boji tej jezibaby hnusnej jak cert kriza hahahah,papa babenky ja si vsetko zameskane docitam,lubim vas vsetky vy moje kvietky :-))))

vierka

nellka,ja to pľuvanie nepoznám,čo sa týka našich detí.Každé je iné.A ten recept dám,šak som "šikovnica".Tak teda:do hrnca,v ktorom budeš variť polievku,dáš troška oleja,brokolicu/ja zvyknem robiť mrazenú/opražíš,zaleješ vriacou vodou/napr.z rýchlovarnej kanvice/,troška povaríš brokolicu,a pridáš halušky z vajíčka/tie asi viete robiť,nie?ak nie,dodatočne napíšem/Zase troška povaríš/cca 5-6 min/a urobíte zápražku.Mňamky.ja ju robievam 2x do týždňa.mimochodom varím to asi 2 mesiace.nepačila sa mi tá zelená farba.Ale je to omnoho lepšia polievočka ako karfiolová.no a zabudla som na dochutenie:klasika soľ,vegeta a maga.

nellka

Sage, tá príhoda je výborná, som sa nasmiala, ale tebe asi do smiechu nebolo, že? ale je to ako z komédie, toľko naschválov, že až. Nabudúce si radšej kľúč zaves na krk, ha ha!
Cez azet ti odpíšem neskôr, lebo s malou sa to nedá, však to poznáš, pa!

nellka

ahojte, Nashira, tak tento druh drogovania pozná každá matka, ja sa toho vždy desím, bože, viem si predstaviť, ako ti je nafigu.Mama dnes išla domov, ráno mala stále teplotu, bolela ju priedušnica:(, škoda, tak sme sa tešili, že si to užijeme.
Maily mi prišli, aj Sage, pripomínaš mi jednu starú kámošku!:)
My sme včera robili prívarok zo zelenej fazuľky, to je rýchle a ja to mám strašne rada.
Vierka, tak dobrú jazdu, no veru, stierače sú dôležité, ja som tak raz volala mužovi, to som bola po nočnej, že kde je v aute nejaká handrička na utretie okna, že ho mám zarosené a nič nevidím, myslela som si, že z vnútra a on hovorí"zapni si stierače!",tak teda dobre a zrazu hovorím "jéééj, už vidím!":)- takže naozaj, sú dôležité z vlastnej skúsenosti. Idem kresliť bábo, lebo sa mi tu to moje rozčuľuje. Ozaj, aj vaše deti pľujú, keď sú nahnevané?! Staršia si to už nedovolí, ale tiež to robila a toto malé s tým teraz začalo. Žeby to bolo geneticky dané?!

nashira

No ja dnes idem zrejme varit....neviem co.To znamena ,ze sa mi rozvidnie tak okolo 11:00:)))))Mam doma zemiaky, vajcia,maslo, cestoviny,olej....no ako to vidim budem musiet ist do obchodu.Dam ibalgin a ine drogy a pojdem na nakup.Inak recept na fjnu brokolicovu sem mozes dat Vierka ak budes stihat:).Pa zatim

vierka

Čafte .Čo idete variť?ja idem robiť francúzske zemiaky a brokolicovú polievku/už sa mi slinky zbiehajú./Ukazuje sa pekný deň,aj u vás?včera som si vyskúšala jazdu so stieračmi.zdravím vás všetké.

vierka

Babenky,písala som vám maily,ale už nevládzem,očká mám jak veverička.Zajtra mám opäť jazdu,štvrtý deň po sebe a poobede teóriu.ozvem sa.pá a dobrú nôcku.

sage33

jujda, uz ste teda dostali podobu, uz vas mam v oku babky. nellka, dostala som aj fotky. tak ty nosis deti na trvalu? poslem ti aj ja, vdaka.

sage33

jaaaj ze ci mliecna infuzka? az sa bojim, ze mi nebude chciet pit mlieko. ja som jej prave davala sinupret a odstriekala som jej tam trolinku mlieka, aby to mala "chutnejsie". brrr.

tak pocuvajte co sa nam dnes stalo:
popoludni mi priniesla opatrovatelka malu pred pracu, bolo pol tretej. isli sme nakupit a pre syna do skolky. manzel totiz dnes na poludnie odcestoval do BA. opatrovatelka si isla farbit vlasy ku kamoske do nejakej dediny... a tak ked som sa uzimena s dvomi detmi priblizovala k bytovke, zacala som smatrat po kabelke a hladat klucik.... nenasla som ho.
vierka, preto som vravela, ze ja uz neviem co robim. ani som netusila kde je moj kluc. manzel uz pomaly v BA vo vlaku, opatrovatelka v keli s mokrou hlavou..... a tak jediny, kto mal este kluc od nasho bytu bola moja mama. lenze akurat dnes som bola pre novy mobil, telef. cisiel len par - tie co boli na SIMke..... a mama na 100% v kostole o takom case. tak som volala brata, ruky skrehnute. a on zlaty, ze co moze pre mna urobit? ze on je este v praci. ale isiel za mamou do kostola, povedal ze chce kluce pre mna, bol strucny. volal ma, ze uz ma kluce, nech prideme. my sme sa prechadzali, v zime, vetre, zmrznuti. menila by som s malou, miesto vo fusaku. prisiel brat a vravi - mama mi dala kluce od svojho bytu. tak davaj naspat do kostola, uz to muselo byt komicke, ako ju tam vyrusoval a pytal druhe kluce. my sme uz zazvonili medzitym susede, aby nam aspon branu otvorila a cakali sme na schodoch, kym prisiel nas superman a zachranil nas! domov sme sa dostali o pol siestej. super, nie? keby aspon bolo krasne a teplo.... ked sa dva tyzdne nebudem ozyvat, lezim so zapalom pluc :-)))