Mam AIDS

sage33

hanka, nic z toho nebolo spravne, ani polievky ani vodicak a ani svokra. u mna praca a praca a deticky. mala chorucka stale. dnes na kontrole sa dr. pyta, ze ako sa ma mala. a ja ze - nestazuje sa :))) ale pekne vykasliavala a teraz ma taky suchsi kasel. tak vravela, ze jej to zislo na dolne dychacie cesty. ale ATB nedala....
ozaj hanka, zabudla som, este ty pre mna nemas tvar :) ukazes sa?

hanka bez

Kde ste dnes vsetky? som to tu ani nemohla vyhrabat,tak sme pozadu. co new babenky? alebo vsetky varite porkove a brokolicove polievky,prip.sa venujete svokram a vodicaku?

nellka

Veru, dnes sa to tu zmenilo na receptár prima nápadov do kuchyne!:)
mentolka, prežila si svokrinu návštevu?
Joj, upratovanie, mne už z neho niekedy hrabe, ale zase, keby som nechcela, tak neupratujem. V podstate ma to baví, si to tu udržiavať. Ale veru, nič netreba preháňať a neoplatí sa upratovať, ke´d ešte nie je večer.
Pozerám titanic, ale asi nedopozerám, je už veľa hodín, páči sa vám ten film? Myslím Leonardo a Kate atď...Inak Leonarda moc nemusím, ale tu je zlatý, cmuk!

vierka

Miaa,za to,čo robí malý,sa hanbiť nemusíš,to robia skoro všetké deti.naša malá si zvykla búchať mi do lyžičky,keď sa napr.prihováram k deťom alebo k manželovi.jednoducho,ke´d sa jej nevenujem.Aj preto som dala koberec z kuchyne dole,a papáme len v kuchyni,lebo to by bola pohroma.Ale teraz pri treťom sa až tak nevzrušujem pre neporiadok.Keď ju dám spať,upracem a stále dokola.

sage33

tak ja vam prezradim recept na porovu polievku - ta u nas vzdy vyhrava.
por nakrajany na kolieska date do hrnca, trochu osmazite na oleji. potom prilejete vodu, zemiaky na kocky, osolite (len nie vela), pridate vegetu, ja davam aj zelene vnatky, ktore mam zamrazene a trochu mletej rasce a varite, kym zemiaky nezmaknu. potom uz len vytlacite jeden smotanovy syr v crievku, pomiesate, nechate ho rozpustit a chutna polievocka je hotova. nas maly ju velmi lubi.

hanka bez

co mate dnes den varenia? same recepty tu davate a mne slinky tecu,vsetko by som jedla co tu pisete straaaasne! mentolka prijmi moju hlboku ucast na tieto dni s jezibabou chichi ja to poznam aj my jednu vlastnime,ved viete. my mame od vcera ryzu a masko a dnes iba sosovickovu polievku na kyslo.

miaa

ahojte dievčata,ja som už konečne dovarila,malemu som robila brokolicu s cicerom a pre nas palacinky na slano s masom samp.a smot omač. a navarila som aj na zajtra(nebudem mat čas)čínu s kuracinou,fúú a som sa riadne spotila.NASHIRA rýchle uzdravenie ti prajem.moj malý zase robí také,že ked mu niečo dávam na jedenie a nechce tak to do mna hádže.minule tak spravil pred mojou mamou,normalne som sa hambila,že čo za vychova.keby sa mu to dalo vysvetlit ale on nedba nič.

nashira

Tak uz sa varí ....zeleninkova s haluskami a masielko.....a dusene file....taktiez na masielku....este zemiaciky a bude to.....samozrejme zemiaciky s masielkom....By som si dala nove zemiaciky domace samozrejme s maaaaaaasiiiiiiiiielkom...nam nam nam.
Juuuuuj Mentolka to je patalia...pohroma:)))))))......prezi to!!!
Nellka a pluvanie nie ,ale co ma sokovalo pri malo je kvakanie.Ked mu nieco nedovolim tak ma potoahne za vlasy.....soplos maly :)))))))Tak ho pacifikujum ,ale je to bolest niekedy poriadna...A myslim,ze ta genetika hra rolu v tych nasich detoch.Mala to je cela ja .....a to sa neda odkukat....,lebo sople o stenu som obtierala strasne davno ked som mala tolko rokov ako ona.Vcera sme s muzom lezali na jej posteli a co nevidim sama...ble na stene....tak som povedala muzovi to ma po mne:)))))))Dedia sa + aj -...a je to normalne.
A Vierka co je maga?