Mam AIDS

nellka

nashira, studené poty ťa obliali? ale hádam to nebude také hrozné, len to neprišlo, to sa niekedy stane, kým sa to doručí. Ale som rada, že si napísala litániu.
Pozerali ste román pro ženy? Tak já bych si dnes nejradši dala diazepam...Asi to ma vystihuje najlepšie, už aby bolo zajtra, začínam neznášať večery, ráno je vždy veselšie. Tak sa majte. A Vierka, ty sa drž!

nashira

Nellka mam normalne hrozu kde to skoncilo ta moja litania ...boze....take osobne som nepisala uz davno nikomu....joooooooj idem sprtat do schranky....

vierka

Mentolka,presný dátum ešte neviem/záleží od voľného času policajtov/ale približne v polovičke mája,a tiež záleží od toho,koľko darebákov sa vyskytne v kurze,čo ich nepripustí,kým im to nepôjde.Ale zatiaľ sa javíme všetci o.k.

nellka

Nashira, nič mi neprišlo, isto si to poslala mne? To by bola iná sranda.
Dnes tatko postavil deťom novú šmykľavku, tak sa šmýkali o stošesť, aj hojdačky zavesil, tak sme mali veselo. tie deúrence mi robia neuveriteľnú radosť/ale jasné, že ma aj ser.!:)/, strašne sú zlaté. A vonku bolo fajn, tak sa mi dobre na dvore sedelo.
Sage, veru, čo malá? To je zvláštne, že jej to zišlo ešte nižšie a dr jej nedal atb, to sa fakt čudujem. Tak dúfam, že nie horšie.
nashira a ty ako? Už sa zviechaš z choroby? Pa

mentolka

toto pozeraju aj nase deti,hrci to tu 8x denne,to pozname :-)
sage ako je malej uz ste na tom lepsie?
hanka tu unavu ti verim aj ja som dnes cvalala po meste a idem skapat na nohy a to ani niesom tehotna.zeby jarna unava?
davno tu nebola karola ktovie ako urobila skusku vodicak a ci s chlapama oslavovala a tancovala,spievala az hory doly ozyvala.
vierka ty mas kedy skusku?
som vygumovana idem spinkat.ozaj hanka ani mne nejde pokec ked odosielam zamrzne potvora hnusoba jedna!

hanka bez

vierka nejde mi pokec,akonahle dam napisat novu postu a zadam adresu tak mi napise ze sa vyskytol problem v aplikacii microsoft a program nereaguje a bla bla bla uz dva dni sa to snazim poslat tak trosku strpenia,nemam muza doma sama to neviem opravit.

hanka bez

nóó mentolka tak to je svokra jak lusk,nechces ju zoznamit s tou mojou? super by si rozumeli.
jaj boze dnes som bola na gynde na poradni a este som potom absolvovala cezpolny beh po meste,zhanala som chlapcom nejake oblecenie a pod a som utahana ako kon,opuchli mi nohy,umieram od unavy,jezismaria uz chcem postel!!!

nellka

mentolka, tomu sa hovorí knižná svokra, aj ja takú vlastním! Teda teraz už trocha skrotla, ale ono to zase príde. Už keď s tým počítam, tak ma to tak nevytáča. Najhoršie je, keď si už myslíš, že ste si na seba zvykli a že ťa už aspoň rešpektuje a aspoň trocha ťa má rada a ona ti potom šupne ďalšiu ranu pod pás. Hlavne, že je už preč. A že vám už neprší v spálni!:)
Nashira, písala som ti mail. Pa!