Mam AIDS

hanka bez

no uz se vsetky pokosili alebo sa chystate...ja dnes robim parene buchty a polievka je od vcera hovadzia.starsi j v skole a mladsi dnes nesiel do skolky nieco im tam oprauju tak budu doma.terz si tu pri mne vystrihuje a ked si mysli ze ho nevidim tak si spieva : gumu umi gumi gumi gumi maci :-)))

nashira

U nas je tiez krasne.....slniecko.bola som s detmi u doktorky a potom velku som nechala domka a my s malym sme sli na nakup do mesta .Prave varim nove zemiaky a uz sa tesim ako ich bude manzel papat.ja mam dnes ovocny ak vydrzim:))))).Kosenie travicky poznam aj ja to rada robim u starkej.Pekne to vonia cerstvo posekana........hmmmmmm.Nas to caka tento vikend.....kosenie ak nebude prsat je taka akuratna travicka.

vierka

No,teda!u nás je zamračené,zatiaľ neprší,ale v noci bol dobrý lejak.Som rada,že som sa včera premohla.No tá moja tráva mala nejakých 15-20 cm určite.A už to začne:2x týždenne kosenie.Inák veľmi rada kosím,len musím mať upratané,navarené,proste všetko v pohode.Vtedy si to vychutnávam.A ten úžasný zvuk kosačky v spojení so sekaním trávy/hm,asi tak,ako ty Nellka s tou hudbou./A ostatné babenky ako?ste už zdravé?Dnes mám voľno,ale zajtra mám aj jazdu aj teóriu.variť idem kurací perkeltík a paradajkovú polievku.

nellka

vierka, nechcem byť protivná, ale tu krásne svieti slniečko- na severe Slovenska!:) A je úplne modrá obloha. Takéto počasie ma teší. Mám voľné doobedie, tak idem trocha poupratovať, povegetiť, variť sa mi nechce, spravím si hranolky. To je životný štýl...!
Muž mi včera stiahol dancefloorovky z mojich mladých čias, tak mám teraz sluchátka na ušiach a vyžívam sa...áááách...
a vy čo sa chystáte robiť? pa

mentolka

vierka u nas este prave iba teraz zacina travicka vychadzat o ziadnom koseni nemoze byt rec minimalne mesiac.aspon v niecom mame my na severe kysuc vyhodu :-)))...a tak o tyzden zacnu kvitnut uz aj prve narcisy!sa tesim. papá a pkny den,vsetci vyzdravejte.

vierka

NO?nellka.To som si naplánovala.Nechcelo sa mi dvakrát,ale ke´d som si predstavila ten trávnik o také dva-tri dni ,zdesilo ma to a premohla som sa.Mám u mňa sestru,takže o detičky bolo postarané.

nellka

Nashira, nevadí, tak to skráť, dobrú noc aj tak je už na teba neskoro!:)
Vierka, ty si ale pracant! A zajtra má pršať? No, to ma moc neteší...

vierka

Dík ,nellka.ja zase milujem všetky denné a večerné chvíle a časy.Dnes som si prvý krát tohto roku urobila 3-hodinovu prechádzku s kosačkou po záhrade.Ale poviem vám,brutál.Budem mať kvalitné mozole.už sa nedalo na to pozerať.Teraz je to O.K.Dobre som to vystíhla.Zajtra má pršať.

nashira

Nellka tak som to nenesla .....nikde ani medzi odoslanymi.Ani nikde ..nikde...som smutna z toho napisem ti este raz...len teraz uz idem hajat tak zajtra....jooooooooj boze boze.....strasne.Ma to serka.Papapapapapap