Mam AIDS

miaa

mentolka-to su fakt riadne prispevky čo tu píšeš.Ja svokru nemám,takže k nám chodí len svokor,ale v tomto novom byte bol zatial len raz.prišiel poobede a odišiel na druhý den na obed.Je v pohode ale neznášam ked u nás je aj na noc,musím vyvárat ako šialená a starat sa o neho,ku každému jedlu víno,čo u nás nieje zvykom,o piatej káva zo sušienkami-no idú mi nervy tieto jeho sposoby a to ma nikdy neskritizoval,tak si neviem predstavit keby mi začal ešte aj snorit po byte..no neviem.určite si štastná že už odišla.

nashira

Prave som si hovorila ,ze ti tu napisem MEntus ,ze ci zijes:)))))
Tak by som povedala ,ze take prisery su iba vo filme....bleAle je to az rozum zastavajuce taka koza z voza:))))).No uzijeme si s takymito ludmi....mojho byvaleho babka bola taka......fuuuuuj ble.

mentolka

Sedime vecer a kecame a manzel sa pyta ze ako sa dari svagrovej malej,ma dva roky a este nerozprava a svokra ze stale rovnako ze este nevie rozpravat.A ja som sa spytala ze ci ta mala dobre pocuje ze ci uz s nou niekde boli na vysetreni alebo ci to nieje tym ze doma s nou nekomunikuju a nevenuju sa jej.A svokra ze nevie ale ze asi s nou budu musiet chodit koli tomu rozpravaniu na "ortopediu "(logopeiu)
A moj muz vravi ze mama nie na ortopediu ale logopediu,na ortopediu chodime my s tou starsou lebo ma ploche nohy a ona ze no ved hovorim ze na ortopediu !!!Po chvili prisiel svokor a jezibaba mu vravi ze nasa mala chodi na ortopediu lebo nevie rozpravat a je postihnuta na nohy - proste PECKA!!! a potom ze porozpravajte sa nezavazne so svokrou,nikdy neviem co vznikne z nasho nevinneho rozhovoru,ale na sto percent z toho ja vyjdem ako krava :-)

mentolka

Dobre ranko lienky,svokra je pápá, a ja som zasa stastna a kludna :-) Tentokrat skritizovala iba prach za prackou a kosom na pradlo v kupelni a pod obyvackovou stenou zbadala lentilku + deti mali v izbe za skrinou spadnuty zapraseny balon.Bola dokladna,dokonca ako vzdy presnorila kuchynsku linku a jej zakutia,postazovala sa ze ona to ma doma inak poukladane,ona ma hrnce v inej skrinke ako ja,aj varechy dava do ineho oddelenia a pod.Detom sa venovala 15 min.denne s tym ze viac nevladze ze je z nich nervozna a potrebuje si oddychnut.Samozrejme ze ma ani raz nepochvalila za perfektne jedlo,obsluhu,komfort a pekne a slusne vychovane deti,ale s tym sa pocitalo.Cize nic zvlastne ani nove vsetko po starom,som rada ze uz odtiahla ten svoj tucny zadok z nasej domacnosti.Svojho syna-mojho manzela castovala otazkami typu: navari ti dobre? zda sa mi ze tu chudnes pri nej ,alebo" stara sa o teba dobre? mas tu sukromie?" som sa uz len pousmiala nad tym,pred par rokmi som nato zurila a dokonca som sa aj neraz koli nej naplakala ale neviem ci je to vekom(dnes mam 32)alebo ma to jednoducho nebavi a uvedomujem si ze to nema cenu tak sa pobavene usmejem aj na nu aj na seba v duchu,pomyslim si svoje a je to ok.Aj ked uznavam ze to jej snorenie po dome ma vytaca este kvalitne.Vcera rano som vstala,hodila na seba oblecenie a ako vychadzam z izby otvorim dvere a svokra stoji na chodbe a ucho na nasich dverach od spalne,neskoro ma zbadala a nestihla sa tvarit ze ide nahodou okolo.A ja taky skodoradostny uskrn ze som ju prichytila hovorim "co pocuvate pocuvate"?a ona ze nie ze sa jej zdalo ze pocuva ako prsi vonku a ako sumi dazd a ja taky rehot ze no urcite dazd za dverami nasej spalne :-)))))...som ju dostala jezibabu YES !!!

sage33

.... no dnes to u mna vyzera, ze uz uz nakuknem do temy depresia a pridam sa tam do debaty :-(((
za cely den som nic do prace neurobila a mam uz toho aj dost, nevladzem.
dobru noc

nashira

Miaa uz som ti odpisala..a gratulujem k pokrokom.Velmi pekne ziena je ta nasa Miaa dievcata:)))))))).Alebo naopak velmi pekne dievca :))))) a my sme zeny :)))))).

miaa

nashi,prepač že som taká nechápavá.dakujem za foto-si moc sympatická.ja som ti poslala z druhej adresy ak sa ti dá (dúfam)možeš mi na nu písat.som štastná že som pokročila aj ked len o krok,aj tak.juchúúúúúúúúúú:)