Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam AIDS

hanka bez

nie vierka nedosiel,prave som bola na svojej stranke iba od nashiry som dostala fotky,ma krasne deticky aj ona je kocka. a zevraj sa podobame s mentolkou.mentolka posli mi fotky dobre?to som zvedava.Idem spat zienky som utahana ako kon!

mentolka

hanka fotka mi prisla,si ok neboj.
nellka a hanka vy ste z okolia ziliny,nejdete v nedelu na vystavu maciek v sportovej hale na boriku?
Baby ja som dnes prisla k robote ako slepe kura k zrnu- u nas sa otvara Tesco a svagrina mala nastupit ako predavacka od 1.5.,ale odchadza za muzom do irska tak mi prepustila flek,beriem,uz som doma 7 rok :-(((tak mi je jedno kam len nech uz som v praci.Musim bezat moje rozkosne,vykupane,vonave,lubezne deticky sa prave biju koli knizke a "rycia" pritom ako dive svine

sage33

joj hanka, ja tiez o sebe vravim, ze kazdu fotku pokazim, ja by som sa najradsej zo vsetkych fotiek povystrihovala. vlastne teraz na digitalnych asi zacmarala.

hanka bez

ale niesom suprova vierka - na tej fotke mi veju vlasy vo vetre a som spalena od slnka,len som inu nenasla,mam same kde sme spolu s rodinou a take nechcem posielat,ja sa nerada fotim mam komplexy,skusim poslat deti este raz.

vierka

Poslušne hlásim,že foto došlo.tak ako všetké,si superová,hanka bez.Malinkému dieťaťu vidno len vrch hlavičky,resp.klobúčika.počasie je hnusné,aspoň si pojazdím so stieračmi.Aj my sme choré,všetky tri baby.chlapi sú v poho.

nashira

Tak som poposielala tvoju fotku Hanka do celej SR:))))).No deti mi neprisli....iba ty Hanka....uz by ta dievcata mali mat.....napiste ci doslo....

sage33

joooj hanka, tak dufam ze aj k nam priletia fotocky som zvedava na rodinku bez...ovcov :-)))
dakujeme za prianie, dufam ze neskoncime v nemocnici so zapalom pluc. nalievam ju tu sirupcekmi a jeto na .....
uz ma to nebavi a malu tiez asi, podla kriku. ale kasle ako tuberacka, chuda. nie je chudá, chúďa.