Mam AIDS

sage33

vierka, ja jej platim 250 sk na den, a to je kazdy den cca 5 hodin. mliecko ma odstriekane, polievku navarenu, teda pre malu a kremik v chladnicke.... a v poslednom case sa stale snazi najst inu pracu. ... takze nie dost. a pritom doteraz zili iba z manzelovho platu, podnika asi v troch oblastiach. neviem, co budem robit na jesen, kam dam malu. su tu jedny sukromne jasle, tam sa plati 7500 mesacne, len je to v keli - na druhom konci mesta. alebo si nudem hladat novu opatrovatelku. je to problem, lebo len tak niekomu nedoverujem, urcite nie studentku. teba, vierka, by som brala. len to je este dalej ako na druhom konci nasho mesta :-)))

vierka

Miaa,ja som tiež dostávala emaily na manželov,a potom som sa naštvala,lebo o všetkom vedel,a zaobstarala som si svoj.Nieje to nič ťažké.skús to.ako s mobilo.len čítaj,čo píše počítač a pôjde to.ja som tiež nevedela ani zapnúť počítač a dnes?je to paráda./len fotky neviem posielať.manžel mi ich povyberal/spolu so mnou,a poslal mi na môj email,a ja ich už len preposielam.

vierka

Sage,ak sa môžem opýtať,koľko dávaš opatrovateľke na hodinu?U nás to robí jedna pani za 4000/mes.ja mám tiež ponuku baviť malé babo,a neviem,koľko sa platí.V Ľubovni čo viem,pod 8000/mes.sa nejde.Dík za odpoveď vopred.

sage33

no tak vidite, aspon na nieco je uzitocne to nase trkotanie tuna - treba sa naucit pracovat s internetom, s mailom. uz aj nellke to ide, vsak? a to vedela len o zavinacoch v potravinach.
no, ked ste sa minule bavili o zamestnani.... nasa opatrovatelka, atraktivna zena v mojom veku, ale neovlada cudzi jazyk, co by este nebolo take zle, ale ona nevie zapnut pocitac.... co je velka nevyhoda. bola kedysi ucitelkou MS, ale uz od materskej nerobila, a to uz je asi 12 rokov...
takze nikdy nie je na skodu, naucit sa nove veci. a nie je to ani hanba.
miaa, nikto sa nesmeje, ked sa nam ozves, bude to dobre znamenie, ze si zas o nieco pokrocila. nenechaj si za seba urobit pracu, nechaj si ukazat, ako na to.

miaa

nashi ahoj,ty si mala teraz narodky,tak všetko naj,tak si potom baran ako aj ja.Nashi ja by som ti napisala na tu adresu ale teraz sa budu všetci smiat,nemam s tým vobec skusenosti.ešte som nepisala,iba mne pisali na manželovu adresu,ale ja som fakt total začiatočník,nič mi to nehovori ani foto neviem:((