Mam AIDS

hanka bez

vierka a nashira poslala som vam tie fotky,sla som koli tomu do internet kafe a ono mi to napisalo ze vierke zpravu nelze dorucit! ja som uz z toho jelen baby.nashira ak ti prisli fotky pls posli ich vierke aj mnentolke,sage,nellke proste to je jedno komu,mne to akosi naozaj nejde co ma mrzi.v slunce seno by ovedala Kelisova: ja se na to vyprdnu velebnosti.
sage pekne dokakajte a bezkajte k dr. som zvedava ako pochodite napis dobre? hlavne malej princezne zelam skore uzdravenie.ahojte babky.

sage33

no, ja vam poslem foto aky my mame fajnovy bazen! ale az vecer. teraz cakam, kedy sa mala sprepacenim pokaka, aby som ju okupala a isli k dr.
no, nellka, uz v piatok na kontrole doktorka velmi vahala a mam pocit, ze cakala na to, ze ju poprosim o atb. urcite by mi dala. ale ja nerada diktujem liecbu lekarom, ked som bola mladsia, skusila som to, ale asi som sa dotkla doktorky :-).
vcera to tu bola pekna apokalypsa s tou burkou a dnes vyzera byt chladno.
pekny den vsetkym, ked nie je slniecko na oblohe, nech je aspon na nasich tvarickach -o-

hanka bez

baby vy sa mate: same zahradicky pohodicky bazeniky a my ani sprostu chatu nieto este bazen,ci smyklavka.Dnes uz aj tu prsi hned zrana,ja sa marne pokusam poslat tie fotky,stale to ukazuje to iste este skusim cez pobox a potom fakt neviem co dalej.V noci ma bolel zaludok,neviem co som zasa pojedla,uz nech mam prvy trimester za sebou blué.

nellka

Sage, to máte divnú dr, ja som tiež neni zástanca toho, že atb na všetko, ale zase keď je ich treba, tak radšej hneď, ako sa z toho má vyvinúť ešte rozsiahlejší zápal. Možno čaká, že ju o ne poprosíš. aj to som už počula, že si baby samé pýtajú liečbu a potom ju konečne dostanú. Vyskúšaj.
Vierka, aj my máme bazén, ale tiež nie taký ako v Melrose Place, ale v lete to bude super, cez víkend by ho mali prísť namontovať. Ale aj tak je tá tvoja ponuka lákavá, keď tak dobre varíš a pečieš a tá pohodička na záhradke k tomu:)

sage33

vierka, bazen? no to si mala hned povedat. to je dost velky, deti by sa tam vmestilo..... no poratajte, kolko mame spolu my vsetky deti.
zajtra ideme uz po treti raz ku dr. s malou, a nie je jej lepsie, tak si tipujte, ci da konecne atb.

vierka

Jéééj,nashira.A ja že prečo tak rada ku mne chodí sesternica/má 28 rokov a zatiaľ je slobodná/.Stále každý rok chodí na týždeń na prázdniny.je učiteľka.a keď odchádza,plače.bývyme síce nejakých 10 km od seba/cez kopec je to čo by kameňom dohodil/.Stále priberie,aj deti ju Ľúbia.A aj ja som rada,že mám spoločnosť.Takže už viem,čím to je.A mimochodom,ste pozvané.Môžme pogrilovať,aj bazén mám,/síce tam vojdú asi len 3 dospelé osoby na ležato,ale aj to je niečo/

sage33

no tak u nas sa prave certi zenia, doteraz bol nadherny den a tu zrazu uplne zatmenie, "chramova opona sa roztrhla" a tolko ladovych gulicieksa odtial zosypalo!
normalne si ludia auta podavali pod stromy, dokonca jedno este poprikryvali s cimsi. a blesky a hromy. celkom tu nedaleko. strasne. asi vypnem pc a zaznem hromnicku.... len keby som mala.

nashira

Uz aj u nas sa zmraka.Dnes sa tesim mala by som ist s kamoskou na salatik.....To je supeeeeeer.Aj sa takto strasne tesim aj mi je smutno,lebo radsej by som sla s manzelom ,ale nemame komu nechat maleho....fnuk.No este ,ze je taky zlaty a mozem sa naneho spolahnut.....vsakze.Jooooj Vierka ked teba citam ...chcela by som mat 13 a ist k tebe na prazdniny:))))))) naozaj tak to citim:)))))))

nellka

Najnovšie správy zo severu! Zamračilo sa a asi bude mať Vierka pravdu. A ja chcem ísť vóóón!!!
Hanka, ja rada sledujem deti, keď sa hrajú, tie dôležité ksichtíky pri práci a tie reči okolo toho:)
Moja staršia zas odniekiaľ dovliekla vši a včera mi vážne hovorí: Mama, ja som videla tú dospelú všu, pozerala na mňa, mala normálne oči a tvárila sa takto! - a vycerila na mňa zuby. Ona si strašne vymýšľa ešte je nahnevaná, že to je naozaj, neviem, kedy ju to prejde, ale dávam jej najavo, že jej to "nežerem!":)
Vierka, zajtra máš autoškolový deň, tak sa drž! A príjemnú jazdu!
Sage, kde si?!