Mam AIDS

sage33

Manželé měli těžkou autonehodu. Manželka utrpěla silné popáleniny v #
obličeji. Protože byla hrozně hubená, nebylo možné vzít jí na těle kůži k #
transplantaci. Doktor nakonec požádal manžela, aby se dárcem stal on.
# Jak víte, nejčastěji se k transplantacím bere kůže ze sedací části těla.
# Doktor proto požádal manžela, aby zachoval naprostou mlčenlivost.
# Operace se povedla a manželka vypadala snad ještě lépe, než před nehodou.
# Všichni ji obdivovali a ona se chtěla odvděčit manželovi:
# "Drahý, chci Ti poděkovat, žes tohle pro mne udělal. Ale neznám způsob,
kterým bych Ti to mohla splatit."
# "Tím se, miláčku, vůbec netrap. Pro mne je odměnou už to, když přijde tvoje #
maminka a políbí tě na tvář."

sage33

no ta 17 rocna hlavne este netusi, co take dieta moze vyparatit. na to by prisla az pri nejakom uraze alebo nestasti.
ja som jej len nechcela brat iluzie, nech jej ich vezme niekto iny.
hanka bez, davam ti tu adresu, musis prva napisat :))) ja vzapati odpisem.... teraz mam velmi ale velmi hekticke obdobie..... skonci sa cca o mesiac, koncom maja.

nashinka, prosim, ozvi sa nejako, stale nie si na skype, dufam ze sa mas ako tak, nerob si tazku hlavu z veci, co nie su take zasadne pre zivot. ci azda su?

miaa

dneska som prvá?no s tým mailom som sa snažila ale som bola asi niekde inde,aj adresu som si založila aj nashire som odniekadial napísala aj mi odpísala a dala inštrukcie že čo a ako ale nejak si neviem tam dat rady.manžel je tiež začiatočník,takže habkame len taktak spolu.no sranda.my sme sa technike bránily ale som zistila že človek musí kráčat s dobou,svet je rýchly,a ovládanie počítača je len výhodou.takže si pomaly skúšam.u nás je zamračené,len tolko o počasí.inak dobrú chut!

hanka bez

a ta 17 rocna opatrovatelka by bola zaujimava urcite je to zodpovedna osoba plna skusenosti,pochopenia a trpezlivosti xixi,keby si sa jej spytala na prax tak by ti asi odpovedala ze uz niekedy kocikovala sesternicine babatko alebo pod hihihi

hanka bez

Vierka mas tu niekde par stranok dozadu zverejneny mail? tusim ste tu uz vsetky pisali svoje adresy....hmmm hmmm pohladam a oslem foto:-)

sage33

no tu raz pisalo na fore 17 rocne dievca, ze chce robit pocas prazdnin opatrovatelku. mala som sto chuti napisat, ze ja by som jej svoje deti nezverila. este tak babiky. ona este nemoze vediet co to obnasa, a hlavne aka je to zodpovednost.
my sme mali pri synovi opatrovatelku - starsiu pani asi 55 r., dochodkynu. tu som poznala od malicka, tak vzdialene sice, ale moja mama sa s nou pravidelne stretavala, ta bola u nas cca rok a pol. potom sa zacala starat o vlastne vnuca.... no, ono to bolo trochu zlozitejsie, nepacil sa mi jej pristup a styl komunikacie, tak som prihlasila syna do skolky, od dvoch rokov. ale v septembri sme potom nasli tuto pani, co mame. je to kolegova suseda a znama. ma dve vlastne deti, chlapcov, 10 a 12 rocnych. mimochodom, hanka, strasne s manzelom tuzia po tretom babatku. opatrovatelka je odo mna mladsia o 11 dni :-)), tak jej vravim, ze ked ja mozem mat male, tak preco ona nie.
a je velmi zlata, vystudovana ucitelka ms, no len keby si inu pracu nehladala. a jej manzel je podnikatel, ma konexie, urcite sa nieco najde... :-((
no a tato terajsia u nas bola vlastne od septembra do konca maja. v juni sme dali syna na mesiac do skolky, nechy si zvykne trochu, lebo v auguste sa mala narodit dcerka, tak aby v septembri nebolo nanho vela zmien.no a od oktobra nastupila zase nasa stara dobra opatrovatelka. inak, je velmi pekna a tak ma napadol vtip:

ucitelka v materskej skole sa pyta jozka:
-jozko, co budes robit doma, ked prides zo skolky?
- no, budem sa hrat bud s vlacikom alebo s opatrovatelkou.
- a od coho to zavisi?
- no od toho, co si vyberie otecko na hranie...

hanka bez

Ja by som sa tiez bala prijat cudziu osobu k malemu babatku,je to strach,nepoznas toho cloveka a cely den sa bojis ako mu asi je s opatrovatelkou,ako to zvladas ten strach alebo si si uz zvykla?

hanka bez

Takze babenky pisajte mi na mikroskopika@azet.sk bre? a fotky poslem na poziadanie tusim sage ty si chcela? nejdem teraz hladat vsetky adresy a posielat vsetkym,mam v tom chaos.chlapci zaspali pri telke,uz ich manzel preniesol do detskej a ja som bola tiez zachrneta ale akosi som sa prebrala a pc tu este na mna blik blik tak pisem v tuto pre mna neskoru nocnu dobu hehe