Ahojte! Vierka, ak si budeš môcť vybrať, tak je najlepšie ísť na jazdu hneď prvá. Ja som sa tak odhodlala, lebo nikto nechcel a tak som si povedala, že aj tak tam sadnúť musím, tak som šla. Policajt sedel vzadu, bol celý čas ticho, tak som si ho nevšímala ani ja. Bolo to v pohode a bola som rada, že som to mala za sebou.
So strachom sa počíta, tak to snáď nebude nejaký blbec, držím ti palce! Dostala som na ten váš kotlíkový guláš chuť, milujem tú vôňu dymu v ňom...veru, aj my si spravíme, možno hneď aj budúci víkend.:)
Mentolka, tak fajn, že je malej lepšie, to moje je furt soplavé, zateká jej to a kašle aj v noci, ale kurírujem ju, tak to hádam prejde.
Sage, som rada, že ťa tu vidím!:)U nášho pediatra sa čaká aj tri hodiny, to je fakt hrozné, naháňať tam to malé toľký čas. A prečo si jej vlastne tie atb už zrušila? To som nejako nepochopila.
Boli ste v tom cirukuse? My sme toť boli, predstavenie bolo pekné, aj zvieratká, len dlhé to bolo...
Nashira, to je zaujímavé tie tvoje depky, ale na niečo je to aj dobré, aspoň sa ti uľaví a hrča z krku zmizne, mne sa obyčajne chce najviac plakať vtedy, keď si to nemôžem dovoliť a potom ma to prejde, len ten blbý pocit ostane. Dnes je už lepšie?
Zajtra idem už do BA, ozvem sa, keď sa vrátime, dúfam, že budem stíhať čítať, majte sa tu krásne! pa pa:)