Mam AIDS

sage33

no tak nashira uz prispieva len na druhy aids....
my sme dnes mali, vzhladom na pocasie, velmi prijemnu prechadzku, nebolo ani chladno, ani veterno, len obloha sa na nas mracila.
a dali sme si aj zmrzlinu, len sme museli daleko za nou, lebo dve zmrzlinarne boli zatvorene, az v tretej sme mali stastie.
mentolka, pripravena na zajtra, zaradit sa do pracovneho procesu a vytvarat hodnoty? nech sa ti dari ;-)

hanka bez

no citala som to,zeby zase ivetku pochytila nuda?
jaj baby mna este aj dnes bolia nohy ked pomyslim na vcerajsok.na zmrzlinu sme nakoniec nesli,fuka a je zima.
sage ved uz bolo nacase aby mala vyzdravela ved sa chuda trapilo pekne dlho.mentus tebe skore uzdravenie zelam, a vy ostatne ako nedelujete???

sage33

krivk, krivk, krivk..... :-))) pridavam sa ku krivkajucemu zastupu..... na mna dnes skocilo moje cca 16 kilogramove dieta a prevazilo ma tak, ze som si skoro rozrazila koleno..... keby som nebola velka, tak by som aj plakala od bolesti.... ale uz je dobre.
nellka, vcera som u nas na ulici videla tvoju sestru. nevravela si, ze ju mas tu u nas.... ta podoba je velka :-))))
jaj, mentolka, ty sa liec pekne, uz mas na to len jeden den. bodaj by ti to preslo tak zazracne, ako nasej princeznej, v stredu este kaslala, a vo stvrtok uz nic, akoby utal, ani rano, po prebudeni. zazracne uzdravenie.
aj ked dnes mala nejaky zachripnuty hlasok. snad len od toho, ze dva dni len place a place. pozerala som dasna, ci sa jej zubky zas nekluju.... nic. tak jej snad nerastu certove rozky???

mentolka

hanka ani ja este nespim,cakam do polnoci na ATB,som chora ako pes - teploty a tak.sice nekrivkam ale tiez sa plazim a to idem v pondelok rano do mojej vytuzenej prace :-)))

hanka bez

dobre tak aj ja prikladam teda do ohnika poriadne bukove polienko,nech nevyhasne.
my sme dnes boli s detmi na vylete,vybrali sme sa do lesa takym neznamym chodnickom,reku kam nas dovedie a doviedol....
asi pol hodinu sme slapali do kopca deti saleli od unavy a nakoniec sme objavili akusi rozhladnu a taky nadherny vyhlad tam bol...aj stavelove listky tam rastli,vtaciky civkali,ticho a klud.horsi bol uz ten pochod dole kopcom ale zvladli sme.no uz by som tak nesla bolo to naozaj unavne,deti zaspali v autobuse.teraz uz chrnia v perinach a ja som prave vypadla zo sprchy a prisaham ze zajtra nevstanem z postele skor ako poobede aj to iba ak pojdem na zmrzlinu!!! a teraz idem odkrivkat do postele asi takto krivk - krivk - krivk - vidite?

nashira

Nechodis Hanka nechodis sama.....:)))))),ale musi niekto udrziavat ohnik.Niekedy som to ja niekedy Sage a Nellka a este aj ostatne zenusky budu mat sluzbu:))))))Mam toho vela teraz stale niekde behame a vecer deti ukladame a nespime:))).Vcera mi volala kamoska ,ze je v nemonici a ja ved pocujem si nejaka zachripnuta a co ti je...aom sa pytala.A ona,ze tehotna som:))))).No tak diagnozu som neuhadla:))).No len smutne je to ,ze ma nejaku krvnu zrazeninku a ta breni privodu krvy babetku:(tak cakaju co sa z toho vykluje.Je v 7 tyzdni hovorila ,ze videla babetku byt srdiecko na ultrazvuku...joj.Tak sa len modlit. budem.

nellka

Ahojte! Vierka, ak si budeš môcť vybrať, tak je najlepšie ísť na jazdu hneď prvá. Ja som sa tak odhodlala, lebo nikto nechcel a tak som si povedala, že aj tak tam sadnúť musím, tak som šla. Policajt sedel vzadu, bol celý čas ticho, tak som si ho nevšímala ani ja. Bolo to v pohode a bola som rada, že som to mala za sebou.
So strachom sa počíta, tak to snáď nebude nejaký blbec, držím ti palce! Dostala som na ten váš kotlíkový guláš chuť, milujem tú vôňu dymu v ňom...veru, aj my si spravíme, možno hneď aj budúci víkend.:)
Mentolka, tak fajn, že je malej lepšie, to moje je furt soplavé, zateká jej to a kašle aj v noci, ale kurírujem ju, tak to hádam prejde.
Sage, som rada, že ťa tu vidím!:)U nášho pediatra sa čaká aj tri hodiny, to je fakt hrozné, naháňať tam to malé toľký čas. A prečo si jej vlastne tie atb už zrušila? To som nejako nepochopila.
Boli ste v tom cirukuse? My sme toť boli, predstavenie bolo pekné, aj zvieratká, len dlhé to bolo...
Nashira, to je zaujímavé tie tvoje depky, ale na niečo je to aj dobré, aspoň sa ti uľaví a hrča z krku zmizne, mne sa obyčajne chce najviac plakať vtedy, keď si to nemôžem dovoliť a potom ma to prejde, len ten blbý pocit ostane. Dnes je už lepšie?
Zajtra idem už do BA, ozvem sa, keď sa vrátime, dúfam, že budem stíhať čítať, majte sa tu krásne! pa pa:)