Ako to myslis, holubatko, sage?:) Ja by som tiez zila na treske alebo na salatoch, ale bohuzial tu take fajnoty nedostat, aj knedlu ked chceme tak ju robim doma...Ked som doma, tak vyvaram vselico mozne, ked mam aj skolu, tak nieco jednoduchsie.
palomino, ty si akoze holubatko?
uvar zajtra segedinsky alebo madarsky gulas s knedlou.
alebo cestoviny s tuniakom, alebo s bolonskou omackou.
alebo ryzu s kuracim sote alebo pecenou....
vybrate? ak nie, povedz, navrhneme este nieco.
ja varim vacsinou velmi rychlo a jednoducho, nemam cas na nejake specialitky. deti, praca.... no neda sa. hlavne ze nezijeme na parkoch alebo treske. aj ked moj syn by to bral, vsetkymi desiatimi.
Dakujem za pekne uvitanie...Viete co? Ta kamoska, co mi mala prist spravit vlasy mi akurat volala, je chora:( Ale samozrejme, ja hned robim zavery, malujem certa na stenu, ale ked uz velakrat som sa stretla s tym, ze cudzi slub nedodrzia. Pride zajtra alebo vo stvrtok. Ja dnes nic nevarim, vcera som robila sekanu a sosovicovy privarok, ale tie spominane kuracie stehienka by som si dala. Ktoze to piekol? Mnam. A zajtra neviem co varit. Ako vzdy.
vdaka nshi, aj ja to tak citim. dokonca o to viac, ze teraz si ty v ulohe posluchaca, a ja sa mozem vykecat.
DAKUJEM, aj vam vsetkym.
v nedelu oslavujeme vsetky, vsak?
co si darujeme?
Nedotkla si sa ma a pre mna to nieje smutne.Ja mala som pocas prveho manzelstva priatelku co som jej mohla vsetko povedat jednu....ostatne to bolo take povrchnejsie takze to nechcem nazyvat priatelstvo.A vnimam to tak ,ze ked cloveka zivot vyfliaska aj v dobrom aj zlom tak si vybera.No a teraz mam dobre priatelstvo v pociatku so Sage....chlieb moj kazdodenny:))))))).A uz nikoho tak intenzivne samozrejme okrem milovaneho manzela.Teraz to beriem tak ,ze je to na obdobia uvidime co pride:)))))).