Mam AIDS

nashira

Tato piesen je pre mna velmi silna.Prvy krat som ju pocula na pohrebe.Najlepsi kamarat mojho brata zomrel a ja som tam bola za brata aj za seba.Uz to bolo asi pred 3rokmi,ale stale spominam...Prave sa mal zenit a naposledy ked sme sa stretli bol s priatelkou a malym nadhernym dievcatkom jej dcerou...chcel si ich vyzenit obe.Zivot vie byt naozaj kruty....

hanka bez

vierka to som sa ja pytala reku ze ci sa na to nespytas v autoskole,instruktor bude vediet : -)
dnes sme sa boli prejst a asi 300m od nas byva suseda ktora ma v zahradke nadherne narcisy a ponukla mi ze ak pojdeme naspat natrha mi do vazy kyticu a ak nahodou bude v kostole nech si natrhame sami.vracali sme sa neskoro a uz nebola doma tak sme si natrhali sami a ako tak kracame k domu jedna pani vravi synovi ktory niesol kvety ze: jej to je krasna kyticka kto ti dal? a maly hrdo zahlasil: to sme ukradli!!!

vierka

Neviem,kto sa ma to pýtal ohľadom odobratia vodičáku,keď je opitý cyklista.u nás "čapli"jedného cyklistu/mimochodom má aj vodičák/,dali mu fúkať,niečo nafúkal,a platil pokutu 2000 sk.Vodičák mu nezobrali,ale možnože sa niečo zmenilo.To bolo asi tak pol roka dozadu.

vierka

Neviem,kto sa ma to pýtal ohľadom odobratia vodičáku,keď je opitý cyklista.u nás "čapli"jedného cyklistu/mimochodom má aj vodičák/,dali mu fúkať,niečo nafúkal,a platil pokutu 2000 sk.Vodičák mu nezobrali,ale možnože sa niečo zmenilo.To bolo asi tak pol roka dozadu.

nashira

Myslim ,ze to moze byt tou virozou...no nesla som na pohotovost.Zajtra pojdem ku detskej.No tazka noc za nami:(A sme boli troska von aj tak najhorsie to je v noci a rano a po spani taky suchy drazdivy kasel.
To pocasie je teraz ako hojdacaka take zmeny raz zima raz teplo....Ja si myslim ,ze to kedysi tak nebyvalo .......Ked bola zima tak poriadna aj leto normalne....jar....teraz ani neviem kedy zacina a koncí.

vierka

Ahojte.ja musím ísť zajtra s malinkou k lekárke,lebo tie hlieny,chrčanie v prieduškách,raňajšie a večerné kašle/idú skoro do zadusenia apritom aj vrackala/ale už od stredy nezvracia./Ale preistotu nech ju aspoň popočúva.No uvidíme.Dám vedieť.Teraz mám jazdu a teóriu až v stredu.Hanka,myslela som na teba celý deň.aj keď som nepísala,čítala som vás.Zvládla si to.Maj ju na háku.Jej sa to vráti stonásobne,ke´d ju budú ignorovať tvoje deti,a stále vyzdvihnú tú druhú babku.Horšie by bolo,ak by manžel držal s ňou,ale máš super manžela,ktorý je v prvom rade tvojím manželom a nie jej synom.pá

jajka

ahojte vsetky
nashira, u nas je rozsirena nejaka velmi agresivna viroza, my sme chori uz mesiac a neprechadza to, nic len zapalene hrdlo a sopliky, maly aj ja sme uz brali aj antibiotika, no stale tam nieco ostava, tak davajte pozor, vela ludi v okoli ma to iste...

nellka

Hanka, deti v stane budú moje a pritúlené by mali byť tiež moje, ale však keď si tu nechala adresu, pošlem ti nejaké. Teraz sme s mužom sami doma, tak ideme von a na zmrzlinový pohár a poobede máme oslavu, tak program máme.
Nashira, akú virózu má malý? Akože kašle, alebo črevnú? Tie uzlinky podľa mňa značia, že je v hrdle nejaký zápal, chudiatko, akurá je vonku tak pekne a on je chorý:(
Naše deti sú soplavé, ale inak to celkom ide- to moje malé vie pekne vyfúkať noštek, tak to som rada.
Pa pa, idem papkať!