ahojte žienky!:)
Vierka, držím palce na jazdu, tu už prší, ale stihli sme byť aj vonku, lebo poobede už z toho asi nič nebude.
Veru, vyzvŕtaná som, ajajaj, milujem svadby!:)
Nashira, vážne ti neostáva čas na priateľov? Len na nás virtuálych?
Dúfam, že sa ťa to nedotkne, ale však každý z nás je iný a potrebuje niečo iné...pripadá mi to smutné,ja by som bez kámošiek len veľmi ťažko mohla existovať. Mám dve dlhodobé a viac takých, čo sa obmieňajú. Viac si už nehľadám, lebo by som to nestíhala, ešte k tomu aj tá moja hlava deravá, mám krátku pamäť, tak som rada, keď si zapamätám, čo majú nové tie dve a všetky súvislosti. Beriem ich už ako rodinu.
Hanka, ten strach prepadne niekedy aj mňa, asi každú z nás. Ale snažím sa to brať tak, že ak sa má niečo prihodiť, aj tak tomu nezabránim a snažím sa nestresovať dopredu. Niekedy je to naozaj len o šťastí, alebo smole. A uvedomujem si to každý deň, aké mám ja vlastne šťastie, že mám zdravé deti, spokojné, usmiate, aj keď hnevajú, ale ktoré nehnevá, že?
Baby, videli ste tú reklamu na očkovanie proti pneumokokom? Teda, ja nie som žiadna citlivka, ale príde mi to strašne morbídne, ako tam tie detičky "miznú". To bol fakt blbý nápad. Už sa teším, ako sa ma malá bude vypytovať, prečo a kam miznú.:(