Mam AIDS

vierka

Ahojte.Tak ja sa vám pochválim,že dnes sme mali fakt sviatočný deň.Ráno som bola v kostole/renovovali nám ho viac ako mesiac/tak som si to vychutnala.A potom sme susedia-zo 4 domčekov varili kotlíkový guláš,tak som dnes mala od nášho sporáka a drezu pokoj.Takýýýýý bol dobrý.MŇAM.A mimochodom,skúšky z vodičáku mam 22.5.Držte palčeky.Ja som totižto taký stresmen,hoci to viem jak očenáš.A k tomu mám fóbiu z policajtov.Poraďte ako na nich.Nemám si ich všímať?alebo sa tváriť,že som v aute na jazde len s inštruktorkou?Musím sa na to psychicky pripraviť.

sage33

tu sme. zijeme. uz si ani pocitac nepamata moj nick, musim ho vypisat.
boli sme vcera s malou na kontrole, traja ludia pred nami a cakali sme hodinu. neviem ci dakoho operovali.... u pediatricky.
uz sme ok, trolinku ma sopliky, uz priesvitne, riedke. dr. povedala ze atb este dva dni brat, no ja som prestala uz predvcerom. nie, nechcem malej uskodit, ale mne sa z toho uz strasne zdviha zaludok, len co flasku sirupu vidim.
uz sa tu vyjasnilo, od rana bolo skaredo. chceme ist pozriet na zverinec, je tu cirkus do nedele, tak cakame na pekne pocasie.
od rana zehlim, uz som dvakrat prerusila pracu. dieta ma stale chce.....

nashira

Tak ja som dorobila chlebik vo vajicku a radsej som sa zdekovala ,lebo by som vsetko zjedla...Na ranajky som uz mala svoj ovocny pridel.....fnuk.Maju aj redkvicku a papriku k tomu ,sunocku.....fnuk,fnuk,fnuk.Na obed idem robit vyprazany karfiol a polievku este neviem aku....A vy co varite?
No a vcera som a
mala cely den taku depku,ze som preplakala a prelezala v posteli az do 18:00:))))).No sucast zivota aspon mojho je aj depka:)))) len nech nieje casto vsakze....

mentolka

Dakujem za opytanie,mala sa ma uz lepsie,mala predvcerom v noci teplotu ale zvladla to v pohode ona je taky maly bojovnicek,nefnuka,neplace,vo vsetkom poslucha,pekne lieky spapa.Teraz sa jej z nosteka rinu ohavne zelene sople,tiez davame pamycon.Ale je vesela,aj papa dobre.To horsie choroby znasa moj muz,ten ked ma 37,5 uz dobreze neumiera :-)))),lutuje sa a vyzaduje pozornost.az je to smiesne aki su ti chlapi padavky.ten moj keby dostaval menzes tak 5 dni do mesiaca maroduje a prelezi to :-)))))))))
papá pekny prvomajovy dnicek vsetkym!

nellka

mentolku som premenovala na menotolku- sorry, ale píšem ako Nashira a preklepy sú na dennom poriadku.
Ahoj, Nashira a vy si ako žijete?

nellka

Hanka, no vidíš, ďalšie pozitívum tvojho tehotenstva!Veru, treba to využiť a dúfať, že ti také ostanú aj po pôrode a po kojení!:)
Ja vás čítam, ale nemala som čím prispieť. Aj smutno tu bolo, aj veselo...inak sa máme celkom dobre, s detičkami teraz chodievame často na dvor, beží to. A nové nemám nič.
Zajtra sme doma, ale muž v robote, ale nevadí, v piatok príde mama a my ideme okolo obeda preč. A prídeme až v nedeľu, tak teraz z toho žijem.
Menotolka, čo to tvoje malé? Je chorá?
Moja mladšia je soplavá, kvapkám jej pamycon a dúfam, že to soplíkom aj skončí a staršia je ok, mala kútiky, ale hnusné, tie sa už skoro zahojili, ale inak v pohode.
Tak pa. A ozaj, Sage, vy sa ako máte?

nashira

Ja si prave cistim zubky ,alebo medzizubne priestranstvo:))))...to len ,aby si vedela Hanka co robim :)))))......,ale uz to nerobim.
Sa veeeelmi tesim s tebou Hanka.Malicke ma super maminku.A tie prsa si uzi.Ja mam take stale ako sexica ani nechcem:))))).Radsej by som chcela byt chudka a mat vechtiky:))))).....joj ,ale taram.

hanka bez

...a este som sa zabudla pochvalit ze mam teraz krasne plne prsia ako pamela anderson,take tie "vykukacie" z podprsenky a nie vytahane susene slivky ako doteraz.tak si tento kratkodoby efekt vychutnavam a nosim tááááketo vystrihy.
je to super pocit,citim sa s nimi skvele,narastli skoro cez noc,take su tazke,nadychane,ako oblaciky jaj no krasa. :-)))nebojte nesibe mi,len sa tesim