Ale ninik....asi niesi dlho na tomto fore......Vysvetlim ti mi si tu piseme vsetci ako zijeme.Chceli sme temu premenovat aj som sa pytala administratora...a nic.Tak som si povedala ,ze to je o.k.A take reakcie ako mas ty sme mali aj my na zaciatku len sme zistili,ze dotycna si zrejme vymysla.Ak mas potrebu zistit ci to tak skutocne je napis jej mail...adresu mas hore.A precitaj si od zaciatku...vsetko.A uvidis ,ze si asi 10ta ,ktorej to vysvetlujeme.My sme sa tu streli a je nam tu dobre ked si pokecame vacsine to nevadí.A obcas tu prispeje niekto z vonka.Tak len tolko.
SAGE33-akoze nema zmysle???bez zmyslu ste tu asi vy vsetci.tak holka ma problem, pise vam tu o nom, chce poradit a vy si tu vsetky pisete ci idete strikovat, alebo ake mate doma pocasie a ci ste boli na nakup...si urobte dakde inkde diskusne forum o pocasi a ne tam kde ludia hladaju pomoc....
ahojte sokovane aj nesokovane devy.
ja mam asi spavu nemoc,rano som vstala o 6tej vychystala deti do skoly a skolky,vratila som sa domov o 7mej a zalahla do postele,povodne som isla iba ustlat ale odkryla som paplon a bolo tam este teplucko tak som sa chcela iba sekundu ohriat a teraz som vstala.no chapete to? teraz trielim dohanat zameskane. papá a pekny dnicek u nas je zamracene a brrr.
Ivetka, ja tento problem nastastie nemam, ale keby som mala urcite by som to psychicky nezvladla.drz sa, uzivaj si zivot naplno, zi ho podla seba.ja ti prajem zo srdca vela sil.aj ludia co maju aids sa dokazu dozit viac rokov, snaz sa zdravo zit a vyhybat urcitym zdravotnym nastraham!!!prajem ti vsetko len to najlepsie.