Mam AIDS

hanka bez

mentolka ja uz koncim 11ty tyzden ale podla mojho gynekologa je to iba koniec 9teho,babatko vraj zodpoveda 9tt ale ja viem na 100%kedy to bolo chichi,ale je to v pohode.Uz je vraj velke ako citronik a teraz sa mu vyvijaju crievka,uz cika a prehlta :-))
...a zatial este nekope.
zienky kde ste vsetky? tieto dni ste tu tak malo a ja neviem ci ste chore alebo co je s vami.

mentolka

Vierka aj ja som dnes pokosila celu zahradu,rano som vstala a naivne si myslela ze pokosim za hodinku lebo este vsade nevysla trava iba sem tam su take mapy a nakoniec som sa s tym babrala 3 hodiny ale vyzera to nadherne! Svieti slniecko,ale mraci sa cakam na dazd lebo sa mi nechce polievat zahradku :-))
Zajtra je sviatok,dufam ze ste vsetky doma a tesite sa ako ja :-))))- pekny den vsetkym

vierka

mentolka,testy v pohode,jazdu mám od piatku až zajtra.Tentokrát v pôvodnom autíčku.Už sa teším.Aj teóriu mám zajtra.Dnes som zase pokosila celú záhradu.Zajtra to vyzerá na dážď.Ako u vás?Na celom Slovensku?Už sme zdravé.

mentolka

všééétko spíííí všééééétko snííí
alebo je vsetko zaneprazdnene. vierka ako ide autoskola? hanka ako sa ma babatko,v ktorom si vlastne? nashira,nellka vy co nove? a sage mala je uz ok? moja mensia soplavie a teraz tu sedi diva sa na mna sklenenymi ockami a vravi ze jej je zimka- to uz poznam ide na nu teplota,mame sa na co dnesnu noc tesit.a to som bola rada ze nas choroby tuto jar obisli...

hanka bez

www.youtube.com
a tiez nieco vesele aby sme tu nesmutnili,neberte to ako navod ako zaobchadzat s vlastnymi detmi,aj ked ja sa na tu tucniakovu maminku s tikom v oku od nervov asi zacinam podobat :_)))))

hanka bez

www.youtube.com
moja sestra sa zalubila do jedneho chlapca a ten mal leukemiu a nepovedal jej to,chodili spolu pol roka a on jej povedal ze ide na 3 mesiace do Ameriky za otcom a v skutocnosti bol cely ten cas na onkologii a tyzden pred smrtou jej vsetko napisal a poslal jej tuto pesnicku.vzdy ked ju pocujem si spomeniem na toho jej Mareka a je mi do placu,zvlastne co vsetko v nas dokazu evokovat pesnicky este aj po rokoch vsak?

nashira

Vcera som sa zamyslala .....,ze moje deti maju toho naozaj vela oproti ostatnym detom co ziju v chudobe.A to,ze su 3 v dvojizbovom byte vobec nevadí...pokial bude zdravie a laska......nech su aj 4....vsakze:))))))))))))

nashira

Smutne je to ,ze clovek sa nema cas ani rozlucit.Povedat to co by chcel.A urcite ostane prazdnota v srdci a spomienky a lutost...bolest pre tych najblizsich.A aj zmierenie sa s tym ,ze smrt je sucast zivota tak ako narodenie.Keby sme si krehkost zivota uvedomovali kazdy den asi by sme sa snazili byt lepsi k nasim najblizsim aj ku ostatnym....

vierka

Tak toto je fakt sila.Mňa celkovo úmrtie a pohreby zoberú až tak,že som mimo.Naposledy som bola na pohrebe teraz v poslednú sobotu ockovi mojej kámošky.Ak si raz vytvorím určitý vzťah s určitou osobou,znášam to ťažko.Počas teho som si prečítala knihu život po živote.pozerala som sa asi pol roka po prečítaní na tie veci trochu inák,ale aj tak ma to dojímalo.Jednoducho neviem sa zdržať sĺz už len pri pohľade na rakvu.