Mam AIDS

palomino

nashira, hej, zacala som od konca, ale neprecitala som uplne vsetko, je toho velmi vela.
mentolka, spytaj sa, neviem, co ta zaujima ohladom mojej malickosti. Pred pol rokom sme sa s manzelom zobrali a odvtedy spolu zdielame manzelske slasti. Strasti- tie boli predtym, zijeme spolu uz dost dlho, ved viete, ake to je, kym si dvaja na seba zvyknu, ale laska dokaze zazraky. Tu mam len jednu kamaratku, vztahy su tu dost povrchne, mame skvelych susedov, ale ja som tu najmladsia.

mentolka

úha tak dnes ste sa rozrecnili,ani som citat nestihala :c))
hanka aj ja sa strasne bojim o deti,niekde som citala ze zene sa splou s dietatom narodi aj obrovsky strach a u mna to plati stopercentne.
vierka dufam ze tebe jazda dopadla fajn a neprsalo ti a tu kamosku co ste stale spolu ti naozaj zavidim.ani ja nemam ziadnu taku co je blizko,ta najlesia kamoska sa vydala velmi daleko a druha este dalej.tieto co tu mam teraz nemozem nazvat priatelkami,to by bolo silne slovo,proste su to bud take zname alebo susedy a v praci sa este len spoznavame,nic doverne.
dnes som zabudla zhltnut ATB zbadala som sa az o 2 hodiny neskor tak som ju este spapala,ta moja hlava derava.
palomino napis nieco blizsie o sebe teda ak chces.idem pozriet jednym okom na zehenie a druhym na telku a potom sups do pelechu,hanka teraz mi je smiesne to tvoje ustielanie postele,rano som si na to spomenula xixi.zajtra som doma bébé chíchí.

palomino

Este trosku dalej:) Papame pizzu, hamburgery, burita...Ale nie, my si taketo veci kupujeme fakt zriedkavo. Ja poctivo varim.

palomino

kdeze, palomino sa nazyva konik, takej zlatavo-svetlohnedej farby. Aj Steelova napisala knizku s nazvom Palomino. Mne sa to slovo velmi paci:) Hej, byvame na dalekom zapade:)