asi pred rokom mi zistili ze mam aids som este mlada a uz zomieram najdem niekoho podobneho na vynenu informacii?
------
Stručne popísaný článok o HIV / AIDS www.zdravie.sk
Detailne popísaný článok o HIV / AIDS www.zdravie.sk
asi pred rokom mi zistili ze mam aids som este mlada a uz zomieram najdem niekoho podobneho na vynenu informacii?
------
Stručne popísaný článok o HIV / AIDS www.zdravie.sk
Detailne popísaný článok o HIV / AIDS www.zdravie.sk
Jeeej, prepacte, precitajte si len poslednu verziu:) lebo som do nej cosi pridala:) Vcera ma prisla ostrihat kamoska, ta je taka sikovna, je z Filipin, ale v usa zije uz 9 rokov, tam doma chodila do "skoly krasy". Mala som zarovno podstrihnute, hnede dlhe vlnite vlasy, ona mi ich skratila, narobila krasne vrstvy, ci ako sa to povie, takze mam teraz pekny objem a kucery a este mi aj kupila produkt proti krepovitosti a na kuceravenie vlasov a mam tenke pramienky blond meliru po celej hlave, je to pekne:)No a upravila mi aj obocie. Je to sikovnica, vytesujem sa:)) Dakujem vam, za to, co ste mi napisali, vazim si to.
To je naozaj komplikovana situacia....hm
Dobry den damy, samozrejme, ze keby sa nieco prihodilo, tak to dieta budem milovat najviac na svete, ved by bolo od mojho muza, ktoreho nekonecne lubim. Vsak som zena. Onho sa mozem opriet, je velmi rozvazny a moja velka opora, povedat mu mozem uplne vsetko. Ale dovody, preco zatial nechceme dieta, su nasledovne: psychicke- jednoducho sa na dieta este necitime, fyzicke - ja vazim strasne malo (40 kg) a aby som uzivila 3 a pol kiloveho cloviecika, na to potrebujem byt uplne fit, gynekologovia mi vraveli, ze by mohol byt problem s donosenim, sama viem, ze by som mala mat aspon tych 46 kg, ibaze ja mam stihlost v genoch, pamatam sa, ako som sa nemohla na strednej presvihnut cez 38 kg a tak, nepriberam lahko, len vtedy, ked ozaj pravidelne jem. Tento tyzden som s napatim cakala na znamky a absolvovala pohovor na internship, minuly tyzden som mala skusky a manzel bol na sluzobke- dalsi stres a predtym som mala v skole niekolko prezentacii...vela som toho nepojedla, to vam poviem:( dalsi dovod je rekonstrukcia nasho domu, nuz a manzel si zela, aby som najprv ukoncila skolu a par rokov niekde robila, aby som sa po materskej mala kde vratit, on vie, ako to v zivote chodi, je o dost starsi, skuseny, okrem toho takmer denne musim brat lieky, ktore sa nesmu brat v tehotenstve. Tak preto dietatko prichadza do uvahy az po mojej 30tke. Viem, ze prerusovak je riskantny, uvazujeme, aku metodu si zvolit, aby to bolo ok, kondomy manzel velmi nechce, hlavne v manzelsve to je dost o nicom s nimi, ja zase hormony nechcem, nerobia mi dobre a bojim sa nasledkov z ich vysadenia (brala som ich 4 roky, viem, co to obnasa)...Tak ja ozaj neviem...Pravdupovediac, nemyslim si, ze som tehotna, nemam byt z coho, len panikarim, rano som si odmerala teplotu, uz bola len 36,8, moja zvycajna teplota. Ja dost stresujem, myslim, ze to moze mat do cinenia s niecim takym, na gyndu idem 4. juna, tam ma dokladne vysetria, opisem svoje problemy a poradim sa o vhodnej antikoncepcii a ked sa budem citit ok, oddychnuta, tak pojdem aj na kompletny odber, mam uz vypisany listok do labaku, nech viem, ze som fit, naposledy som mala kompletny odber robeny pred tromi rokmi...
Dobry den damy, samozrejme, ze keby sa nieco prihodilo, tak to dieta budem milovat najviac na svete, ved by bolo od mojho muza, ktoreho nekonecne lubim. Vsak som zena. Onho sa mozem opriet, je velmi rozvazny a moja velka opora, povedat mu mozem uplne vsetko. Ale dovody, preco zatial nechceme dieta, su nasledovne: psychicke- jednoducho sa na dieta este necitime, fyzicke - ja vazim strasne malo (40 kg) a aby som uzivila 3 a pol kiloveho cloviecika, na to potrebujem byt uplne fit, gynekologovia mi vraveli, ze by mohol byt problem s donosenim, sama viem, ze by som mala mat aspon tych 46 kg, ibaze ja mam stihlost v genoch, pamatam sa, ako som sa nemohla na strednej presvihnut cez 38 kg a tak, nepriberam lahko, len vtedy, ked ozaj pravidelne jem. Tento tyzden som s napatim cakala na znamky a absolvovala pohovor na internship, minuly tyzden som mala skusky a manzel bol na sluzobke- dalsi stres a predtym som mala v skole niekolko prezentacii...vela som toho nepojedla, to vam poviem:( dalsi dovod je rekonstrukcia nasho domu, nuz a manzel si zela, aby som najprv ukoncila skolu a par rokov niekde robila, aby som sa po materskej mala kde vratit, on vie, ako to v zivote chodi, je o dost starsi, skuseny. Tak preto dietatko prichadza do uvahy az po mojej 30tke. Viem, ze prerusovak je riskantny, uvazujeme, aku metodu si zvolit, aby to bolo ok, kondomy manzel velmi nechce, hlavne v manzelsve to je dost o nicom s nimi, ja zase hormony nechcem, nerobia mi dobre a bojim sa nasledkov z ich vysadenia (brala som ich 4 roky, viem, co to obnasa)...Tak ja ozaj neviem...Pravdupovediac, nemyslim si, ze som tehotna, nemam byt z coho, len panikarim, rano som si odmerala teplotu, uz bola len 36,8, moja zvycajna teplota. Ja dost stresujem, myslim, ze to moze mat do cinenia s niecim takym, na gyndu idem 4. juna, tam ma dokladne vysetria, opisem svoje problemy a poradim sa o vhodnej antikoncepcii a ked sa budem citit ok, oddychnuta, tak pojdem aj na kompletny odber, mam uz vypisany listok do labaku, nech viem, ze som fit, naposledy som mala kompletny odber robeny pred tromi rokmi...
Dobry den damy, samozrejme, ze keby sa nieco prihodilo, tak to dieta budem milovat najviac na svete, ved by bolo od mojho muza, ktoreho nekonecne lubim. Vsak som zena. Ale dovody, preco zatial nechceme dieta, su nasledovne: psychicke- jednoducho sa na dieta este necitime, fyzicke - ja vazim strasne malo (40 kg) a aby som uzivila 3 a pol kiloveho cloviecika, na to potrebujem byt uplne fit, gynekologovia mi vraveli, ze by mohol byt problem s donosenim, sama viem, ze by som mala mat aspon tych 46 kg, ibaze ja mam stihlost v genoch, pamatam sa, ako som sa nemohla na strednej presvihnut cez 38 kg a tak, nepriberam lahko, len vtedy, ked ozaj pravidelne jem. Tento tyzden som s napatim cakala na znamky a absolvovala pohovor na internship, minuly tyzden som mala skusky a manzel bol na sluzobke- dalsi stres a predtym som mala v skole niekolko prezentacii...vela som toho nepojedla, to vam poviem:( dalsi dovod je rekonstrukcia nasho domu, nuz a manzel si zela, aby som najprv ukoncila skolu a par rokov niekde robila, aby som sa po materskej mala kde vratit, on vie, ako to v zivote chodi, je o dost starsi, skuseny. Tak preto dietatko prichadza do uvahy az po mojej 30tke. Viem, ze prerusovak je riskantny, uvazujeme, aku metodu si zvolit, aby to bolo ok, kondomy manzel velmi nechce, hlavne v manzelsve to je dost o nicom s nimi, ja zase hormony nechcem, nerobia mi dobre a bojim sa nasledkov z ich vysadenia (brala som ich 4 roky, viem, co to obnasa)...Tak ja ozaj neviem...Pravdupovediac, nemyslim si, ze som tehotna, nemam byt z coho, len panikarim, rano som si odmerala teplotu, uz bola len 36,8, moja zvycajna teplota. Ja dost stresujem, myslim, ze to moze mat do cinenia s niecim takym, na gyndu idem 4. juna, tam ma dokladne vysetria, opisem svoje problemy a poradim sa o vhodnej antikoncepcii a ked sa budem citit ok, oddychnuta, tak pojdem aj na kompletny odber, mam uz vypisany listok do labaku, nech viem, ze som fit, naposledy som mala kompletny odber robeny pred tromi rokmi...
Palomino aj Hanka sa tu trpalila ,ale to uz bolo na istotu a myslim ,ze z nej bude hrda mamicka 3 dietatka.Uplne nepozname tvoj zivot,ale skus sa na to pozriet aj z tej krajsej stranky.A my s manzelom tiez nepouzivame antikoncepciu,ale aj ked je prerusovana sul./chcela som napisat suloz/:))) tak vzdy treba ratat s otehotnením...Tak ak aj nebudes tehotna a radsej to dietatko chces naplanovat tak odporucam aspon kondom :)))).A neboj sa ak si tehotna tak ta podrzime.No skor mam dojem ,ze to je zapal mocovych ciest co tu pises ako tehotnost:)))) no jeden nikdy nevie.A kolko ti meska .A aky mas cyklus ....ved tu mame dve gynekolog. sesternice:))) tak sa ti na to pozru odbornym okom:)))Ja mam 3 deti....a kupila som ich v hypernove a som spokojna:)))))))
veru palomino, u nas pochopenie pre tzv. nechcene tehotenstvo nenajdes. mame vsetky dve a viac deti a vieme, ze mat dieta je uzasny zazrak.
ale najskor sa len zbytocne stresujes.
asi teraz spinkas, ale rano povedz manzelovi, nech ti kupi test cestou z prace.
aj tak je priskoro trapit sa tym, pockaj na menstruaciu a uvidis.
Palomino, nestresuj, viem si predstaviť ešte x horších vecí, ako nehodiace sa tehotenstvo. ak aj si v tom, tak sa ti akurát zmenia plány a kto povedal, že s dieťaťom sa už nedá nič robiť len doma na zadku sediet?!:)Ja mám dve a dá sa kadečo podniknúť, nestresuj sa, ešte z toho ochorieš. Veď by to hádam nebolo až také zlé- máš muža, máte sa radi, dalo by sa to v pohode zvládnuť, nie?
Ahojte baby, prosim pekne, vierocka este porad: dnes som bola u lekara, dala som si pichnut protitetanovku, po 16tich rokoch. Dnes som zjedla jeden chlieb s maslom a medom a polovicku taniera hraskovej polievky, zacalo mi byt potom nevolno od zaludka, na zvracanie, dala som si antacid a preslo to. Lekar mi nameral zvysenu teplotu, ale vraj mozno maju zly teplomer, teraz som si namerala 37,2 doma, cize uplne presne mi zmerali. Od poslednej navstevy cca pred mesiacom ci viac som schudla 2 kg, vazim dost malo pritom:( Co mi je? Ja si vazne zacinam namyslat, ze som v tom, aj ked som ovulovala pred dvomi tyzdnami, to by som este nemala mat priznaky, ci nie? Menzes mam dostat 17. maja. Prsia ma uz bolia len normalne. Vcera som kazdu chvilu chodila cikat...Pouzivame vyse dvoch rokov prerusovanu. Manzel vydrzi dlho, ejakuluje az chvilu na to, ked ide von, nie hned. Bezpecne viem, ze sa nikdy nespravi do mna. Ale lepi mi, dieta nechceme a...Boze. Nemozem si ani test ist kupit, mame jedno auto, ktorym chodi on do roboty a drogerka je dalej:((
Príde Japonec do obchodu v Malackách a pýta sa:
"Hong tong ving ping lang sang hong coca cola?"
A predavačka mu odpovedá:
"Dva litre v plastickej flaši čeho?"