Dobry den damy, samozrejme, ze keby sa nieco prihodilo, tak to dieta budem milovat najviac na svete, ved by bolo od mojho muza, ktoreho nekonecne lubim. Vsak som zena. Onho sa mozem opriet, je velmi rozvazny a moja velka opora, povedat mu mozem uplne vsetko. Ale dovody, preco zatial nechceme dieta, su nasledovne: psychicke- jednoducho sa na dieta este necitime, fyzicke - ja vazim strasne malo (40 kg) a aby som uzivila 3 a pol kiloveho cloviecika, na to potrebujem byt uplne fit, gynekologovia mi vraveli, ze by mohol byt problem s donosenim, sama viem, ze by som mala mat aspon tych 46 kg, ibaze ja mam stihlost v genoch, pamatam sa, ako som sa nemohla na strednej presvihnut cez 38 kg a tak, nepriberam lahko, len vtedy, ked ozaj pravidelne jem. Tento tyzden som s napatim cakala na znamky a absolvovala pohovor na internship, minuly tyzden som mala skusky a manzel bol na sluzobke- dalsi stres a predtym som mala v skole niekolko prezentacii...vela som toho nepojedla, to vam poviem:( dalsi dovod je rekonstrukcia nasho domu, nuz a manzel si zela, aby som najprv ukoncila skolu a par rokov niekde robila, aby som sa po materskej mala kde vratit, on vie, ako to v zivote chodi, je o dost starsi, skuseny, okrem toho takmer denne musim brat lieky, ktore sa nesmu brat v tehotenstve. Tak preto dietatko prichadza do uvahy az po mojej 30tke. Viem, ze prerusovak je riskantny, uvazujeme, aku metodu si zvolit, aby to bolo ok, kondomy manzel velmi nechce, hlavne v manzelsve to je dost o nicom s nimi, ja zase hormony nechcem, nerobia mi dobre a bojim sa nasledkov z ich vysadenia (brala som ich 4 roky, viem, co to obnasa)...Tak ja ozaj neviem...Pravdupovediac, nemyslim si, ze som tehotna, nemam byt z coho, len panikarim, rano som si odmerala teplotu, uz bola len 36,8, moja zvycajna teplota. Ja dost stresujem, myslim, ze to moze mat do cinenia s niecim takym, na gyndu idem 4. juna, tam ma dokladne vysetria, opisem svoje problemy a poradim sa o vhodnej antikoncepcii a ked sa budem citit ok, oddychnuta, tak pojdem aj na kompletny odber, mam uz vypisany listok do labaku, nech viem, ze som fit, naposledy som mala kompletny odber robeny pred tromi rokmi...