Mam 161,5 cm, takze idealna vaha 46-48 kg. Ale postavu mam peknu, manzel myslel, ze mam 50 kg, aj prsia by sa nejake nasli a tak, ale byvam obcas unavena, zrejme by mi bolo lepsie, keby som nahodila par kil.
Ale ved to je tu zdraví...my sa radi poucime a zamyslime ...len zdravotne sestry niesu online tak ja som ucitelka ms....to nemam v kompetencii ani skusenosti s tym ockovaním.
V noci ma velmi bolela ruka po tej protitetanovke. Musela som si dat dva ibuprofeny. ta vakcina bola protetetanovka a protipertussovka (cierny kasel), je to ok? Nebola proti diphterii. No a uz vas konecne prestanbe obtazovat mojim zdravotnym stavom. Ospravedlnujem sa.
Ale to vies ,ze pred ejakuaciou/ak som to dobre napisala/ moze vyjst do teba tekutina ,ktora obsahuje spermie.....tak neviem ako to myslis ,ze z nicoho,lebo tuto zalezitost nepostrehne ani neovlada pan tvorstva ani ty to nemusis zistit.
Ale nad tou antikoncepciou by som na tvojom mieste pouvazovala a manzel by sa tiez mal nad tym zamysliet aby ta usetril stresov....No len ked v zivote tak vsetko planujeme nie vzdy to vyjde:))))))).A dakujeme ,ze si to tu verejne ozrejmila:))).Kazdy zivotny osud je cesta tak ,ale na osud neverim....verim ,ze si zivot riadime svojim rozhodovaním...Takze myslim osud ,ktory si same nasudime:)))))A kolko to mas rokov som si asi nevsimla....
nashirka, ja mam cyklus do bodky 28 dnovy, ovulacie si vzdy citim...Aj preto sme zvolili ten prerusovak, aj ked pravda je taka, ze sme sa milovali uz aj pocas plodnych dni, ale z nicoho zena neotehotnie, ale ked spozorujem nejaky zdravotny vykyv, hned si myslim, ze to je to a prezivat cosi take kazdy mesiac:(( Treba sa vhodne chranit. Menzes mi nemeska, mam ho dostat o 8 dni.