nashirka, ja som sa bala, ze ked sem pridem, budem hnackovat alebo tak, ked budem jest nieco uplne ine, stalo sa mi to uz ked som bola v Anglicku, ta ich strava brrr. No ale ked som za manzelom prisla, v chladnicke mal to, co aj my doma:) Kupujeme tu aj taky chlieb, co sa najviac ponasa na slovensky, varim a peciem slovenske jedla, mame sunku, objavili sme madarsku salamu, stravujeme sa ako Slovaci:) Kazdy dom ma prideleny svoju konvu ma odpadky a este kos na recyklovanie. Velmi som sa cudovala, ze ludia maju tie kose vrchovato naplnene a v konvach nic, tak som sa isla pozriet, co tam maju, lebo mi recyklujeme plastove flase z mineralky, zopar plechoviekod pepsi a flasu od mlieka, to je vsetko. Ostatni tam maju len same skatule od jedla, ktore strcis do mikrovlky, skatule od pizze. Dostat tu kupit cesto v konzerve, ktore vytiahnes, poukladas na plech a mas "vynikajuce" briosky a tak, tak toho tam maju ludia kopu...Proste tu zeny nevaria. Ked varis, tak plnis konvu taskami od zemiakovych sup, odrezkov masa a tak...Ja si neviem predstavit, zeby som nevarila.