Mam AIDS

palomino

Ahoj vieri, prepac mi, ze tu tolko vypisujem. Ja si tiez myslim, ze prejavy dva tyzdne po styku su skoro, nie som, ale na postrasenie mi to stacilo...Beriem liek, ktory by skodil dietatu, nesmie sa brat pocas tehu, tak nesmiem byt. A upiekla som si pizzu (mame v mraznicke zeleznu zasobu, keby sa mi fakt nechcelo varit a bolo uz ozaj zle), tak sa idem napchat.

palomino

Ahojte baby, mentolka, ty si ma odhalila:) Ja sa ozaj strasne pozorujem, som trochu hypochonder. Hlavne, ked mi skoncila skola, inak som na to nemala cas.
sage33 treba zvolnit, viac posediet, pomalinky ale isto sa zivit:))) To si napisala tak vtipne, ale pravdivo. Ked som mala skusky, tak pol dna som jedla len keksiky:( Ja nemam problem s menzes ani s ovulaciou, ale viem, ze keby som chcela vynosit dieta, tak to by som musela sediet doma a jest poriadne, nastavit budik a napchavat sa pravidelne. V ziadnom pripade by som nemohla dochadzat do skoly (vlakom dve hodiny) a prezivat stresy a nahanat sa po skole. No a o dieta sa potom treba aj starat, asi by som zomrela s tou mojou musou vahou, manzel len chce, aby som sa citila dobre a vie, ze fyzicky nie som pripravena na dieta, tak preto cakame.

vierka

Ho,Ho,Ho,sesternice,ale ste sa rozreptali.mala som čo robiť pol hodky,kým som to prečítala.Palomino,asi to fakt bude zo psychiky.Je to veľmi skoro na prejavenie tehotenstva.Ale čo nieje,môže byť.Vyčkajme do menzesu.

sage33

veru, hmotnost je zaklad pre dobru vyzivu babatka. ja meriam 166, ano, nashira, ked sa poriadne vykakam, vazim 48 a dokonca aj menej. ale u mna je to dobre zariadene, ja ked mam pod 47 kg, nemam ani menstruaciu, takze neotehotniem. ak mas palomino nizku hmotnost, ale pritom menstruujes, skor mozes mat problem s donosenim. ale nestrasim ta. mas min. 4 roky pred sebou, treba zvolnit, viac posediet, pomalinky ale isto sa zivit :-)) a bude to. aspon ze to na tebe nie je vidiet, ja ked som mala 40 kg, citila som sa ako vesiak, na ktorom visia saty.

palomino, aj u nas ockuju deti kombinaciou difteria, tetanus, pertussis + dalsie (haemofilus infl., hepatitida a polio) a je to dost bolestive. takze aj u teba je to normalna reakcia na vakcinu. len u nas, pokial viem, sa dospeli preockovavaju len proti tetanu, kazdych 10 rokov, pertussis uz nie.

ja som uz mala ist na tetanovku v r. 2005, ale stale som tehotna, alebo dojcim....

a nellka, ty si spominala tu reklamu na ockovanie proti pneumokokom? vcera som ju videla po prvykrat. ... no, podla mojho nazoru dost morbidne ponatie.
my este neockujeme malu, lekarka vravela, ze do roka su tri davky, po roku dve a nasa mala bude mat 9 mesiacov, takze uz to odlozime az o tri mesiace.

mentolka

A potom ze slovaci su cudaci...:-X
Palomino asi si len vystresovana z toho vsetkeho a podla mna sa moc pozorujes,hned vsetko analyzujes co by to mohlo byt aka choroba a pod.Trosku sa ukludni,popzri na hanku aka je v pohode a vies ako tu salela? Ze hani?
Co sa tyka toho priberania,bud na seba prisnejsia a jedz poriadne,teraz ti to mozno neprekaza ale v buducnosti ti to moze sosobovat vrasky na cele,moja terajsia kolegyna(tyzdnova) meria 168cm a vazi 40kg a nie a nie donosit babo,uz sa o to pokusala 4x a zakazdym jej telo nevladalo vyzivovat plod a este dodavat ziviny aj jej.Teraz sa prihlasila na akusi "priberaciu kuru" tak sme zvedave ako dopadne.
S tou anglickou stravou mas pravdu blééé bléé blééé.Ja som tam za 10 dni neplanovane schudla 4kg.A prve co bolo ked som v Bratislave vystupila z lietadla,bezala som si kupit bagetu a 3 oblozene rozky a tlacila som to do seba ako psychopat.Jednoducho sa tam nedalo najest-obchody plne potravy ale akej!Len som prechadzala s kosikom,skvrkalo mi v bruchu a typovala som co z tych "ločprdín"(ako vravi moj manzel)bude jedle a nebolo nic :-((( ale iny kraj...im by sa tiez hnusila nasa strava.

palomino

Pisem vam, aby som vas rozosmiala. Je to absurdno-smiesne. manzel mi akurat volal z roboty, ze kolovala pohladnica po vsetkych pracovnikoch na podpis...Kondolencna pohladnica, ze niekomu zdochla macka!!!!Zelali uprimnu sustrast...Vcera kolovala pohladnica, ze niekomu zomrel brat. No nie je to strasne strelene? Och, ta Amerika. Manzel to povazoval za tak absurdne, ze sa k tej macke nepodpisal...dalsia prihoda: v robote mali seriozny miting, vsetci slusne obleceni, dosla kolegyna s fit loptou a skakala na nej, az sa jej prsia natriasali, rovno pred muzom, ktory mal prezentaciu...

palomino

hanka bez, ja verim v planovane tehotenstvo, len sa treba chranit:) Nechcem dopadnut ako moje dve susedky - cakaju neplanovane, pre nas je dieta velmi zavazna a dolezita vec, chceme na nm popracovat s tym, ze chceme a potom chcem zazit ten pocit obrovskeho stastia, ked sa to podari a vidiet manzela stastim bez seba, ked mu to poviem...Urcite nie som tehotna, ale neviem, z coho som mala to caste nutkanie na mocenie (bez akejkolvek bolesti) a nevolnost a zvysenu teplotu, prikladam to na rub stresu. Teraz som v postielke, oddychujem. Vcera vecer uz boli na nete zverejnene znamky zo skusok, fuuuu, som spokojna:)

hanka bez

Ahojte zabky babky ja som tu nebola dlho predlho asi 2 dni a nestacim sa cudovat co nove.Bola som u mojej starsej sestry aj s celou familiou,ona ma male dcery 4 a 8r.su to moje krasne milovane neterky a uzila som si snimi kopec srandy a takeho dievcatkovskeho stebotania.
palomino nad tvojim prispevkom som sa pousmiala az sa ma manzel prisiel spytat z kuchyne na com som sa tak chutne zasmiala.Vies niekedy nie vsetko co si naplanujeme nam aj vyjde ja som toho ziarivym prikladom.Teraz som mala chodit do prace a tesit sa zo zarobenych peniazkov a noveho kolektivu a miesto toho sedim doma na zadku a cakam na november kedy sa mi narodi tretie dietatko.A ver mi nebolo mi to jedno,este ze ma vsetky tu pritomne babenky podrzali.Je taky vtip ze: ked chcete rozosmiat Boha,povedzte mu o svojich planoch do buducnosti.:-))
Maly mi tu lezie po kolenach, idem,musim ho tu pustit chce hru.Tak zatial vsetky ahojky.