Mam AIDS

palomino

Zienky, stale som v posteli, kym som bola v kuchyni, citila som sa slabo, namerala som so teraz 37,6. Co robit? To teda iste nie je tehotenstvo,ani stres:( Bojim sa.

palomino

sage33, ja si velakrat poviem, ked som urobena a utahana, ze ako to zvladaju zeny, co maju dve deti...Sluzit 24 hodin denne. My sme dvaja a mam dost niekedy.

palomino

My to mame v genoch, starsie sestry (45 a 42) maju taketo miery: 170 cm a 52-54 kg a 156 cm a 40 kg. Obe maju dve deti. Tych vrasok z chudosti sa bojim aj ja, susedka (okolo 40 rokov) vyzera ozaj chudo a taka je vysusena, nie je to pekne. Nechcem predcasne vrasky na cele a okolo ust. Pravda je vsak taka, ze ked dobre jem, priberiem, od nasich som po dvoch mesiacoch odchadzala 43 kilova v lete. prisla som sem a po nie dlhom case mi to zase spadlo na 40 kg, moju povodnu vahu...

vierka

Aspoň vidíme ako to nespravodlivo chodí.Na niekoho /na mňa/sa nalepí aj pohľad na minerálku,a niekto zje aj slona a nič.

sage33

:-))))) palomino, tak dnes mas stravu american style????
ja som tiez asi pol hodinu citala tri strany dozadu....
palomino, ja to vidim na sebe, ako je podstatne zvolnit - aj ked je to tazke. ja od rana cosi robim, upratujem, varim, a len co do seba nieco stihnem natrepkat, uz zas vstavam od stola, umyvam riad, ideme von, zas periem, upratujem...... no jeden nema cas ani poriadne priberat. ale baby, odkedy tu pri tomto PCdle sedim a pisem si s vami, uz som pekne pribrala. takze palomino, udrzuj komunikaciu a bude ti dobre. no ja s hmotnostou 40 som sa citila velmi zle. kazdu chvilu som mala tmu pred ocami a bala som sa, ze niekde odpadnem a ze uz ma ani nepreberu.... ked mal syn 5 mesiacov a bol plne dojceny, mala som chvilku 39, ale to uz bola hroza. dospely clovek a takto..... a to nemam ani anorexiu.

vierka

Tak ťa pozývam na týždeň ku mne,a ručím ti,že priberieš.Aspoň tak odchádza sestra a sesterka od nás každé prázdniny .A stačí im týždeň

palomino

A velmi sa vam chcem podakovat za uprimne rady a za to, ze nesudite a nehovorite, ze som chuda jak trieska a tak.

palomino

vierka, moja, pre mna 5 kileciek je taka daleka meta, ja budem velmi chciet mat babatko, ked sa pren rozhodneme, tak budem cely rok predtym zrat:) ked sa nepodsri pribrat teraz. Ocko mi vravel, ze ma nepusti do Ameriky, kym nebudem mat 45 kg. Mala som 41, ked som odchadzala, joj.

vierka

palomino,my sme mali mamičku,ktorá keď išla rodiť,mala 38 kg.A v pohode donosila.Tehotenstvo neznamená jesť za dvoch.Ale aby si sa dobre cítila a zvládla to,odporúčala by som ti pribrať,pre začiatok aspoň 5 kílečiek.