Mam AIDS

mentolka

a este taky dolezity vyraz v tvari a ked mala dat vlozku nabok aby lekar mohol mahliadnut na hojenie sitia robili to s nalezitym odporom a dolezitostou....aspon moj postreh.

palomino

sage33 ja som nemala dobreho gyndara na Slovensku. Predstav si, ze ked som tam isla este ako panna, tak lekarka ma vysetrila cez posvu a natrhla mi- joj, ako sa to vola, medzi ritkou a posvou to je- bolelo to, blana vydrzala ale. A tie podmienky su tam ozaj strasne, nezabudnem, ako som naha len v dlhom tricku po vysetreni sedela na stolicke a debatovala s lekarom:((( Je to pravda, ze po porode zeny nemaju gatky, len vlozky?

sage33

palomino, bavilo by ta, ak clovek robi pracu s laskou je to vyborne. vediet sa usmiat na druheho, na pacienta, je to sucastou liecby. .... ale stava sa aj to, ze nas liecia sokom. vsak sme tu uz popisali zazitkov z nemocnicneho prostredia. ja keby som mala cas, tak napisem roman, alebo aspon poviedky o aidse a inom. ..... bez bubnů a trumpet....
chi, ked sa bavime o sestrickach na gynde, vzdy si spomeniem na sestricku s prisnym vyzorom na vizite, karty na hrudi pritisnute jednou rukou a v druhej dlha pinzeta, na vlozky :-)))

mentolka

neboj palomino,uvidis ze rano bude lepsie,mne kde je blbo a myslim ze na mna nieco lezie tak hupsnem do postele a do rana sa z toho vyspim.Tak dufam ze aj ty sa z toho vyspinkas a budes ok -zelam ti to :-)
Uz som vam spominala ze strasne rada spim? Ja by som niekedy tu moju postel az vybozkavala tak ju milujem hihi.

mentolka

to ja tak lietam na bicykli ze bzzzz,strasne to milujem ten pocit ked ides rychlo,vietor ti veje do vlasov,vtaciky spievaju,priroda sa ti miha pred ocami...super pocit pre mna.Brat vie o tejto mojej zalube a na narodky mi teraz kupil tachometer na bicykel a uz som frajerka len mrknem ze aha idem 20-kou,sliapnem na to a uz frcim 35-kou dole kopcom,za 2 tyzdne som najazdila 172km k dnesnemu dnu.A vsetci sa mi zato smeju ze aha ide schumacher (ci ako sa to pise)
Ale zasa neriskujem,jazdim opatrne,mam to pod kontrolou nebojte :-))))

palomino

sage33 ja len ze rano som mala dobru teplotu, teraz sa na tych 37,6 citim:( Mam zacervenane hrdlo, ale inak som ok, nemam nadchu, kasel, sopel, nic. Ani neviem, co si dat. Bohuzial, paracetamol nemame, doniesla som zi so Slovenska, ale je po zaruke, uz v kosu. Mame len tabletku, co obsahuje acetaminophen. Moze to byt dajaka chripka? Ja som hnedovlasa, zelenooka, manzel modrooky blondak, hrozne tuzim po blondavom dietatku, musi to byt prenadherne, take spojivo s najdrahsim clovekom, by som ho nesmierne lubila. Viem si predstavit dievcatko, co by mu sedelo na kolenach, i chlapceka, s ktorym by chodil na hokej. Moj ocko hovori, ze zdrave dieta to je radost.
mentolka, ty si taka super, moj manzel ma taku povahu, ked zacnem s tym, ze ma daco picha, hned ma uzemni a ja hned vyzdraviem:) Ale trosku ma aj boli chrbat, fakt mam tu zvysenu teplotku, akurat, ked ide vikend, tak bude manzel musiet okolo mna hopsat. Chudak. Som v posteli pod paplonom a cakam:)
Mna by tiez zaujimalo, kolko mala cm ta 38 kilova. Lebo ked je nizucka (155 cm), tak to nie je super malo. Mna by ohromne bavilo robit na gynde.

sage33

no jasne, mentus. ja som este nikdy v zivote tolko nelebedila, ako teraz pri compe. a to ma aj nasi inostranci studenti volali miss energy. aj oni si vsimli, ze po chodbe chodim len bzzzznk sem a bzzzzznk tam a vobec, vzdy som bola neposedna. .... no a terz som uz posedna ;-)))

mentolka

sage to si povedala krasne,si ma "roznežnila" je to tak,tie moje dve sykorky su niekedy pekne neposlusne,ale teraz prave mi tu mensia zaspala na gauci s pusinkou spinavou od pernicka,vytekaju jej slinky na vankus,chrape a s tymi malymi prstekmi sa drzi starsej a ta sedi pri nej, pozera telku a hladka ju.Tento pohlad je pre niekoho obycajny ale pre mna nadherny,spokojne,(ufulane)deticky,prejavujuce si lasku dotykom - proste ide z nich pohoda a laska.A ked pribehnu,vybozkavaju ma a tulia sa som nie v siedmom ale v 168 nebi.

mentolka

palomino v prvom rade smar uz ten teplomer do kosa alebo ho aspon zamkni do skrinky dobre? Takato teplota este nic neznamena,vies o tom ze zdravemu cloveku sa zvysi teplota po kazdom jedle? To ja by som ju mala 37.6 po kazdom napraskani sa :-)))
A pokial sa necitis dobre,sprav si cajik,oddychuj,zababus sa do teplucka a vyckaj co sa z toho vykluje,nepanikar.hm?
Vierka ty si robila aj na porodnici ked spominas ze jedna rodila 38 kilova? Ja ze si bola iba v ambulancii,tak to nas potes nejakou historkou,jezis sak to muselo byt akcne na takej sale nie?
Sage a ja ze preco som zacala tak neumerne priberat a vidim ze ty si to odhalila,lepi sa to na mna pri pisani prispevkov na toto forum,aha !!!

sage33

zrejme mas reakciu po ockovani, daj si nejaky paracetamol, a ak ti nebude prechadzat, tak potom skoc za lekarom. ale najskor je to to.
nie, tehotenstvo nie, to by si tak skoro necitila. a uz nestresuj ;-)
no, je to kolotoc, s detmi, ale uzivame si ich zatial. zaraz budu velke a budu odmietat nasu spolocnost. teraz je to najkrajsie obdobie, aj ked to stoji vela sil... vedia sa vsak nadherne odmenit. nie, nemam na mysli pokakanym zadockom. myslela som na nadherny udmev, objatie a vetu - mamicka, lubim ta ....