sage33 ja len ze rano som mala dobru teplotu, teraz sa na tych 37,6 citim:( Mam zacervenane hrdlo, ale inak som ok, nemam nadchu, kasel, sopel, nic. Ani neviem, co si dat. Bohuzial, paracetamol nemame, doniesla som zi so Slovenska, ale je po zaruke, uz v kosu. Mame len tabletku, co obsahuje acetaminophen. Moze to byt dajaka chripka? Ja som hnedovlasa, zelenooka, manzel modrooky blondak, hrozne tuzim po blondavom dietatku, musi to byt prenadherne, take spojivo s najdrahsim clovekom, by som ho nesmierne lubila. Viem si predstavit dievcatko, co by mu sedelo na kolenach, i chlapceka, s ktorym by chodil na hokej. Moj ocko hovori, ze zdrave dieta to je radost.
mentolka, ty si taka super, moj manzel ma taku povahu, ked zacnem s tym, ze ma daco picha, hned ma uzemni a ja hned vyzdraviem:) Ale trosku ma aj boli chrbat, fakt mam tu zvysenu teplotku, akurat, ked ide vikend, tak bude manzel musiet okolo mna hopsat. Chudak. Som v posteli pod paplonom a cakam:)
Mna by tiez zaujimalo, kolko mala cm ta 38 kilova. Lebo ked je nizucka (155 cm), tak to nie je super malo. Mna by ohromne bavilo robit na gynde.