Mam AIDS

sage33

no, to aj u nas sa hnevali ked sme mali nohavicky, ale nech, ja som mala v kuse navstevy a kedze oba porody boli v lete, a este k tomu - ja vzdy lezim v nemocnici ked je to najkrajsie pocasie, vzdy sme sedavali vonku na lavickach. ja dokonca v tureckom sede. mama sa cudovala, ako mozem...

palomino

sage33 hej, hej, hradza:) ale ze nalezity odpor, to by som sa urazila a povedala k tomu normalne nieco. bestia.
mentolka, neboj, ja viem, ze su dobri aj zli zdravotnici. Tu mozes lekarov a personal sudit, preto keby si videla tu starostlivost. Ako vcera, isla som si dat pichnut tu injekciu a predtym ma odvazili, odmerali tlak, pulz, teplotu, sestricka mi velmi rada podrzala vetrovku, usmevy vidis vsade, ale to plati pre velku vacsinu pracovnikov kdekolvek, ludia tu maju inu mentalitu a si prevazne mili a napomocni, ale u lekarov este viac.

sage33

tak este takuto:
tralalala...la,
sbalil jsem dnes homosexuala,
mam s tim panem velmi vazne plany,
svliknu ho a posadim do vany.
kam se hrabe moje nova Karma,
ted budu mit teplou vodu zdarma.

mentolka

My sme napr nemohli mat gatky po porode vobec,sestricky chodili namatkovo na kontroly a zjazdili nas ak sme ich mali.Po case sme sa bravurne naucili chodit s balansujucou vlozkou medzi nohami,bola som v tom celkom dobra xixixi.Ale ked sme isli napr do bufetu alebo prisla navsteva tak sme sa dali do "gala" a nahodili nohavicky.Neviem si predstavit ze by mi ta hruba vlozka vypadla v bufete alebo vytahu,asi by som tam umrela od hanby.

mentolka

sagéééé tu padam na zem od smiechu to co je za pesnicka,to ma musis naucit celu xixixi
palomino mojim ucelom nebolo ta znechutit,vies kolko super sestriciek pracuje na gynekologii? Neboj este nevymreli (napr. Nellka a Vierka)
Zalezi na koho natrafis.

sage33

tak, tak, presne, mentolka .... s nalezitym odporom :-)))
palomino, hradzu myslis asi. fuuuha, to muselo boliet.
no to je len chvilka po porode, daju ti take velke vlozky, vatove. ale uz ked sa osprchujes, das si nohavicky a normalnu vlozku.

palomino

mentolka:))))))) Viem si to zivo predstavit, podla toho, ako ste to opisovali so sage33, na druhej strane, nie je to velmi med lizat pre sestricky...Asi by som to nemohla robit:)To musia ozaj robit len take, co miluju ludi.

sage33

mentolka, ja som dakedy takto jazdievala, na horskom bicykli, hore do lesa a doluuuuuuu kopcom, po listi a popadanych konaroch. az sa sama cudujem, ako som riskovala, keby som tak do stromu narazila.... uf uf. a este som si pritom pospevovala pesnicku, co som sa naucila na strome zivota - vyletel mozeg z lebky, o jak je zeleny, o jak je hebky, vyletel mozeg z lebky, ochutnejte pratele.....