Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam AIDS

sage33

no veru, mentolka, ja som videla len nashiru, vierku, hanku a nellku. ale myslim, ze som videla tvoje dievcatka.

chi, palomino, tu sme mali susedov, strasne mladulinky parik, mali dve deticky, jedna snad ani rok, a uz mali dalsie babatko a to starsie volali jessica. a ja som stale rozmyslala, ako to ma asi zapisane v rodnom liste, ci dzesika, alebo jessica.
a ked niekedy otvorim mestsky mesacnik a pozeram na rubriku narodili sa, je mi na smiech z tych mien. ale su to vacsinou romske priezviska. mena maju zo vsetkych serialov a telenoviel.

palomino

Dakujem moja. Po ockovi sa vola uz synovec,tak chlapcenske musime nejake vymysliet, mne by sa pacilo manzelovo meno, ale jemu sa nepaci, ked sa syn vola po otcovi, no ved uvidime. Moja adresa je palomino26@post.sk aj ja ti poslem svoje foto, ked chces.

mentolka

no dnes sa tu tolko nasmejem...palomino ja ti teda poslem tu moju fotku dobre? (ale kam) a tak mi napada ze sage ved ja som ta este nevidela! huf!

palmino

mantolka, mne sa z duse nepacia mena ako Ian Steven a podobne pre neamericke deti. Zmiesane pary (American a Slovenka), davaju detom vacsinou rydzo americke mena. To ja v ziadnom pripade nechcem. Ja mam slovenske meno, manzel tiez, Jessicu Greciu by som doma nechcela. Dievcatko viem, to bude Elena po oboch buducich babkach, chlacek nemam potuchy. Znama (manzel tiez Slovak) ma Daniela. Aj ja chcem chlapcenske meno take, co sa da pouzit aj na Slovensku aj tu. A neviem, ci dame dve mena.

palmino

Baby, vas tak citat ake to je celkom fajn byt tehotnou, tak budem chciet zaraz aj ja:) Ale ved sa hadam dockam. Hrozne rada by som vedela, ako vyzerate, mentolku si predstavujem taku raznu, s tmavsimi vlasmi, sage33 taku skusenu, tiez tmave vlasy (neviem preco:)) a Vierku taku neznu blondinku. No trafila som sa ci velmi nie?:)

mentolka

aj ja v lete -jun a august,bolo nadherne pocasie,teplucko,sedavali sme s bruchami na balkone a kecalo nas tam hadam 10.