Mam AIDS

mentolka

len s tym rozdielom ze ty si jemna krehotinka vyzarujuca krasu a ja stara vyschnuta koza.
sage mas tie fotky? ma pekne potrapil pc musela som 2x restartovat furt mi to pisalo ze sa vyskytol problem v aplikacii microsoft a samo sa mi to zatvorilo uz som mala nervy.A ked som tam dala 2 fotky a pridavala tretiu tak tie prve dve vymazalo a dookola to iste.Teraz by si mala mat tusim mna s detmi a mojho manzela s kozou a detmi,alebo prislo ti vobec nieco?A pri pozerani nejdz aby ti nezabehlo od laku,ja viem vyzeram na dochodkynu a vy ste vsetky take krasne.dnes tu bola tema ze niekto chcel spachat samovrazdu koli vyzoru,poslem mu fotku nech sa mu ulavi?

palomino

mentolka, uz som ti poslala svoje foto, z mojho originalneho emailu. Mas tam aj komentar. Dobry:)A neviem, ktora z nas je stihlejsia:) mas super postavu.

mentolka

sage a mas tu niekde adresu zverejnenu? nechce sa mi hladat dozadu aj by som ti poslala ked som rozbehnuta.Palomino hlavne sa nesmej z toho mojho kriveho xichtu,to bol mraz, to je od zimy hihihi