Mam AIDS

sage33

jaaaj, mentolka, skoro som sa zadusila od smiechu. az teraz som sa dostala k pc
totiz, pisala si, ze posielas fotku manzela s kozou - a ja som si myslela, ze ty si sa tak nazvala. prepac mi.
mna manzel dakedy vola katzika - to je koza po grecky. ale ja to beriem ako lichotku. vsak to pekne znie?
ste zlati, cela rodinka.

mentolka

karolka ved to hadam nebudes robit sama nato su chlapi na take tazke veci nie?
Palomino nebud smutna,ruka ta boli preto ze ta do nej ockovali?Zavolaj manzelovi nech ti kupi nieco s paracetamolom cestou domov,zatial pi cajik alebo ine tekutiny,viac ti poradit neviem,je mi to luto.

karolka

mam tu byt a som sa stahovala ! to bol poriadny neporiadok. a zajtra bude este horsie, idem po nabytok a musim ho postavit ;((

mentolka

karolka ako vzdy neodpoveda na ziadne otazky,cakam ze o chvilku si sama nieco zasa napise aj odpovie.Kde ste vsetky "pošli"? Sage mas tie moje fotky?

palomino

mentolka, uz mam teplotu trochu nad 38:(((( Manzel volal, ze po robote sa chcu z prace stretnut v restike, som mu povedala, nech ostane po robote, mam mu zavolat, nech pride domov? Bolia ma uz aj krize. Bistu, keby som vedela, ze od tetanovky dostanem horucku, tak na nu kaslem! Chcela som ju kvoli tomu, ze sa rypem v zemi.

palomino

Damy, musim vam povedat, ze vase fotky su balzamom pre oci, prisaham!! Ste tak pekne zeny a tie deti...nashirka, prosim ta pekne, uz mi viac neposielaj fotku toho svojho najmladsieho budulinceka, lebo budem vecer pytat manzela o takeho:) je velka pravda, ze na Slovensku su krasni ludia, tu si stale neviem zvyknut a tie deticky, chudatka, ja som tu take peknucke este nevidela. mentolka dakujem, ze sa ti pacim, ale to trochu prehanas:)

karolka

Cavte baby!Ako?Sorry ze som sa tak dlho neozvala, mala som co na vybavovanie...Vsetko ok u vas???S pozdravom karolka