mentolka, vies co, nepamatam sa, zeby som mala predtym problemy. Pichol mi to do praveho ramena. Akurat som volala lekarovi, len sa uistit, ci nezomriem do rana:)) Je velmi dobry, Cech, ako som uz pisala, aj ked hovorime furt po anglicky a vravel, ze moze to byt aj cosi ine, ale zrejme je to reakcia na vakcinu, ze mu je luto a je to ok...keby sa mi pohorsilo, mam mu zavolat. Ja som muza tak otravovala, aby ma zaviezol na tu injekciu konecne...Super:(
karolka tak to je super ze byvas blizko,vzdy bude poruke.A byt si si prenajala alebo kupila vlastny? To su take mile starosti so zariadovanim a kupovanim novych veci vsak?
mentolka, dve fotky mi dosli. a ja som ti posielala, aj palomino a oba maily sa mi vratili :-(((
idem este raz skusit.
palomino, ked ti bude lepsie, posli mi aj ty fotku.
palomino je mi to luto ale neviem ako by som ti pomohla,nejake obklady asi na ruku aby ti to zmiernilo bolest a jedine ten ibuprofen a nieco od teploty.Ty asi zle znasas taketo ockovania vsak?Ja som bola na tetanovke v auguste ale ta nebola kombinovana a poviem ti,zadok ma bolel este 3 tyzdne a to som bola bez teploty.
palomino:zavolat kludne mozes, ked ti nic nezabere! je lepsie si pomoct nez trpiet.
mentolka:nie nebudem byvat s priatelom. pozname sa tyzden ale byvam blizko pri nom
sage a kolko tych fotiek vlastne prislo vsetky alebo sa to zase pomrvilo?ja som ine posielala nashire aj hanke a tusim aj vierke,ale nepamatam si kde som ich ulozila tak tebe som poslala tieto.
Karolka tak nech vsetko pekne zvladnete a nech sa ti v novom byte uzasne zije.Budes byvat s priatelom?
mentolka, hej, od tej injekcie, po polnoci som strasila a dala si dva ibuprofeny, lebo som nemohla kvoli tomu spat a stale to dost boli. Myslim, ze horucka je z toho. Boze, to preto, ze mi dali tu kombinovanu (i proti ciernemu kaslu a difterii), vraj sa teplota moze vyskytnut ako vedlajsi ucinok. ked mi v 15tich pichli normalnu protitetanovku doma, nic mi nebolo. Neviem, ci treba zavolat doktorovi, citala som, ze nie.
samozrejme to budu sama robit, chlapik musi zajtra robit ;(( co uz!! ale dojde moja kamoska a spolu to zvladneme. odkaz pre palomino:mala by ist na pohotovost! nie??