Mam AIDS

palomino

mentolka, mozno som nieco lapila od teba:)) Ale nie, zartujem. Chudatko, ja neviem lieky prehltnut, vzdy rozhryznem. Manzelovisom kupila koenzym q 10 na cholesterol a nechcel tie tobolky jest, tak som oskusala ja a fuuuj, samozrejme, ze som to rozgryzla a ta chut toho super rybieho oleja...To stao za to.

sage33

heh, no si mi polichotila, palomino. ja som tu uplne najstarsia. musim nahovorit babku, aby si tu s nami pisala.... aj ja som uz stara korytnacka, a vodim syna do skolky :-)))

palomino

karolka, dakujem ti a uzi si novy byt, je to nieco uzasne, vsak? vela roboty pri stahovani, ale stoji to za to! Potom este napis, ci ten tvoj je Rakusan alebo Slovak. Papa.

mentolka

no vidis karolka tak si stastna,mas novy byt,uspesne si zvladla vodicak, (ozaj kde je vierka?)a este aj dobry frajer no to je zivot co? sak ty sa uz ani lepsie nemozes mat.Ides dnes vecer zurovat?
sage a mne nic neprislo stale fnuk fnuk fnuk.
Uz som vam spominala ze ja do polnoci cakavam na ATB a ked ho preltnem tak mi ostane stat niekde v pazeraku ci kde a je mi z toho blé,nedokazem to rozhryzt,cele to hlcem a je to fuuuj aked spim tak ho tam este citim aj v noci ako keby sa neroztopil- neprijemne.

karolka

Palominke odkazujem rychle uzdravenie a zlepsenie stavy
musim sa s vami rozlucit lebo ta kde byvam nechodi moci casto bus, a na peso by ma aj blesk trafil. musim ist spinkat lebo zajtra a v nedelu budem iba nabytok dokopy davat. muz musi robit.
majte sa pekne, drzte sa a pekny vykend vam prajem!!!papaa

palomino

nellka, je to trosicku zacervenane, ale neopuchnute, ale boliii, vinovy obklad hovoris? Aj si trosku vypit pomoze?:) Nechuti mi jest, dnes dva kusky pizze a polievka. ked mi nema kto doniest.

palomino

Uz mi prislo od sage. Nezda sa vam, ze sme vsetky pomelirovane okrem nashiry?:) Take ste mlade kocky a mate take velke deticky, ja budem jak stara korytnacka, ked mi dieta pojde do skoly:)

karolka

hej penajala, a on je taky strasne zlaty. je stale tu ked ho potrebujem.
takeho muza ako je on je tu v rakusku velmo malo, som moci rada ze ho mam...

nellka

palomino, moje deti mali vždy po týchto vakcínach zvýšenú teplotu. A studený obklad treba dávať prvých 24hodín, aj ti to opuchlo? Alebo aj vínový obklad je na to dobrý. A Paralen. Ak je to z vakcíny, tak toto by malo zabrať.
Teda baby, ale ste toho popísali, kým som to prečítala, chytila ma chuť na cigaretu, potom sa ozvem, závislosť volá!!!

mentolka

sage nic mi neprislo,ale potesilo ma ze niesom sama komu blbne pc mne sa zda ze to robi casto,neposlucha ma a manzel to kontroloval nemame virus,tak neviem co sa pajedi.Palomino nic si nevycitaj,je dobre ze si na tu injekciu sla,take veci sa neodkladaju.A ked ta upokojil uz aj tvoj lekar tak neboj do rana nezomries urcite :-)))