Mam AIDS

palomino

sage33 chces, aby som to preposlala mentolke?
mentolka haha, ked som s ockom kupovala daco v stanku, predavacka ma oslovila ako vnucku:((( A s ockom sa radi hrame, ked som doma, na milencov:) velmi sa mame radi. Dam si minisuknu, chytime sa za ruky a ideme mestom. keby si videla tie pohlady:))))))) Aj sa starsie zeny otocia:)))

palomino

nellka, v spajzi mame len cervene:) Ale boli ma ruka na to, aby som to otvorila. My zeny si ale vytrpime, kym privedieme deti na svet, zasluzime si, aby sme mali dobrych starostlivych chlapov. Ja sa bojim, ze budem musiet rodit cisarom, ked som taka tenka. V bokoch mam 82 cm:(

nellka

Karolka, tak si to uži, to nové bývanie, aj nového chlopa, o akých bleskoch to hovoríš? Je tam u vás búrka?

mentolka

palomino prinajhorsom ked odvedies dieta do skolky ucitelka mu povie:"no rozluc sa s babickou a pod sa hrat s ostatnymi" Alebo...opacny priklad : dovedies dieta do skolky a ucitelka mu povie:" tak to bolo naposledy co ta rano priviedla starsia sestricka a nie rodicia!"

sage33

no mentolka, nase maily nie su kompatibilne.... alebo su debilne ... zasa sa to vratilo. a nemas nahodou preplnenu schranku? na poboxe je to normalne, tam je velmi mala kapacita. ked mozes, uprac si tam, skusim zas.

nellka

Vypiť radšej nie, keď si dávaš lieky, ale obklad z bieleho vína, bude to sice u vás doma smrdieť ako v krčme, ale mne to veľmi pomáha, aj deťom.
Inak, s gyn. problémami sa obracajte radšej na Vierku, lebo ja som na tej gynde bola omylom, som totiž všeobecná sestra, t.z., že viem z každého rožka troška dokopy hov..- no fuj:)
Sage, tú pesničku o tom, ako vylezl mozek z lebky poznám, tam bolo ešte čosi také ako"lezou ti oči z dúlkú, ja ti je vydloubnu, podej mi tu húlku...":)
A bavili ste sa tu o vizitách na šestonedelí, veru aj ja som tak chodila, papiere a pinzeta...a tiež som babám radila nenosiť gaťky- kvôli šitiu, lepšie sa to hojí, keď sa to "vetrá", ale jasné, že na návštevy a do bufetu hej. Veď aj tak sa človek šuchce ako v domove dôchodcov, mne to nejako nevadilo.