Mam AIDS

nellka

Menotlka, na detičkách je najkrajšie to, že oni voňajú aj pred kúpaním!:)cmuk!Ja som taký "ňuchofil" a keď mám nádchu, tak strašne trpím!!!

palomino

Mal by prist o hodinu, ked pojde s kolegami na veceru, tak neskor. Vravel, ze zavola, ako sa rozgodne, ci pride normalne, ci neskor.
mentolka, manzela sa zase pytaju (za mojim chrbtom), kolko mam rokov, ze vyzeram na 16:) A ja som pritom taka pysna starsia vydata pani:)

sage33

palomino, prosim ta, preposli mentolke fotky. ja jej skusim poslat ine.
no ste popletene z palomino, co? ona este nejde spat, este maju len popoludnie, vsak?

mentolka

Moje uz spia,tak krasne buvinkaju...
Ja ked na ne pozeram tak si pomyslim: tak presne takto spavaju asi anjeli- ruky spolu zopäte,pusinky naspulene a ten vazny vyraz v tvari..a vonaju od kupania.

nellka

Menotlka, ako je možné, že som ťa ešte nevidela?! Pošli foto aj mne, sice si sa opísala nie príliš lichotivo, ale nevadí, aj tak ťa chcem vidieť, najedená už som:)nellka30@azet.sk

mentolka

no mne sa raz stalo asi pred rokom ako uz starej prazenici ze som si v buse pytala listok a sofer sa vazne sytal ze ci polovicny alebo cely.Tak ma to potesilo aj ked si myslim ze musel byt chudacisko kratkozraky alebo slepy na jedno oko.

nellka

palomino, ty si samá negatívna myšlienka. Aj keby si rodila cisárskym, no a čo, hlavne, že sa to zdravé dostane na svet, aspoň budeš ušetrená tých najväčších bolestí. Nevravím, že je to lepšie, to nie, ale zase až taký horor to nie je a má to aj svoje výhody/aj nevýhody/- jedna z nich je, že si môžeš sadnúť a kojiť a chytiť si brucho a kýchnuť, "šuška" sa zle drží:)
Červené veru neviem, či by pomohlo, tak si radšej daj len studený obklad, kým pôjdeš spať, ešte si ho vymeň. Aj viackrát. Kedy ti príde muž?