Zienky, ja sa s vami rozlucim, idem si pospat, manzel volal, ze pride za mnou. Mam 38,2. Chcem vam este raz zablahozelat ku krasnym detom, nech su hlavne zdrave. A vy vyzerate super (mam s kym porovnat, susedky, co su na materskej, sa dost spustili, vy ste upravene, to myslim vazne.
Sageovci dnes pôjde spať najskôr o polnoci, podľa toho, čo píšeš. tie moje už spia, malá ráno vstáva o pol šiestej, cez obed spala ledva hodinu a pol, dúfam, že sa to zmení. A ráno na mňa kričí" mami, vstávaj!" srandovná je, ani hnevať sa na ňu nemôžem.:)
mna mavali vacsinou za ovela mladsiu, ako som v skutocnosti bola. v poslednom case sa to uz stava coraz menej. uz mam sediny, aj vrasky, no vsak zaraz som na dochodku, nie?
Nashira, tak ti prajem, nech ti už čím skôr zaspia, veď táto hodina je pokročilá už aj pre teba!
A ďakujem, aj mne sa to páčilo, naposledy ma kaderníčka takto česala na vlastnú svadbu.
nashira, ked ta to potesi, aj nase deti tu behaju..... maly sa vyspal poobede, co poobede, o pol siestej zaspal asi na dve hodky. sme boli od pol jednej popoludni do stvrtej vonku. aj ja som uz mala dost....
...mňa, odkedy som pribrala, už nikto za mladšiu, ako som, nepovažovali.:(Keď som začala chodiť s mojim mužom, mala som 16, skoro 17 a keď som mu išla na prísahu, tak ma prvýkrát videli aj jeho rodičia, mame zamrzol úsmev na tvári a hneď bežala/nenápadne/ volať synovi, teda môjmu frajerovi, že či sa zbláznil, že ja mám tak max 12! :)
Velka ma hneva aj mala ......maly sa lepí ako prisavka......a este nehaja.Mam kopu riadu a mala ma 3krat volala pocas jedneho kakania ,ze utret...potom ,ze este ide kakat a tak na 3 krat vodu zastavit pustit ruky umyt ....mam hlavu ako balon......A Nellka ten uces si mala ako z caspoisu....parada,nadhera....