Mam AIDS

mentolka

Dosli fotky na kysuce!
Sage sak ty si take deco pre bozstvo nebeske!A deti su cela maminka,hlavne ta mala,uzasne nadherne.
Nellka skus teraz pozriet poslala som to znova ak nepride tak nech ti preposle palomino alebo komu prisli.

palomino

mentolka, aj ja si to myslim. Musim sa vam pochvalit, akej cti sa mi dostalo: dekan fakulty manazmentu sa stahuje do ineho statu a za dekanku vymenovali zensku. Mala som nejake problemy s byvalym profakom, tak som volala na dekanat, zdvihla to velmi mila zena, ze vsetko vyriesi a bola to pravda. Az potom som sa dozvedela, ze to bola "poddekanka" (neviem, ako sa to doma vola. No a vymenovali ju za dekanku. Tak som jej napisala email, ze jej blahozelam, ze si to zasluzi a ako mi velmi pomohla. A ona odpisala! Ze blahozela k dobremu prospechu (asi si ho zkukla:)) a ze je pysna, ze maju takych studentov. Tak ma to velmi potesilo, to su tie dobre vztahy tu...Papa

nashira

Dnes sme mali vyplatu a sli sme nakupovat hladní.....Viete ako to dopadlo nakup za 1500sk:))))) no ,ale teraz uz budu iba take za 500 za 600 za 700:)))))...atd

mentolka

pockajte ked budeme dochodkyne,kazda aspon by pass,umely klb,zuby v poharikoch,osteoporozu,alzheimra ci parkinsona, a táááák budeme spominat ake sme boli este v 40-ke krasne zeny.A v 30-ke? mladice v najkrajsich rokoch plne zivota,vitality a krasy! Vazne!

nellka

Mentolka, neprišlo zatiaľ nič:( Idem ti nejakú vybrať, dovtedy možno dorazí. Ešte raz napíšem adresu nellka30@azet.sk

nellka

Mentolka, idem pozrieť a nejakú ti vybrať.
Palomino, dobre sa vyspi, teplota isto klesne a zajtra ti už bude lepšie. Potom a ozvi, dobrú noc/aj keď tam máte deň/.

mentolka

Uz tu chyba iba hanka a vierka,inak sme tu uz dnes prispeli vsetky,dokonca aj karolka sa ozvala po dlhom case.Hanka uz asi unavena spi a Vierka studuje dopravne znacky alebo tiez spi zmorena stavbou altanku.