:-)))))))) zachvat smiechu mam, mentolka. ....ze aj ja si to myslim. dieta prestalo cucat, co sa tu od smiechu pucim....
palomino, prodekanka je to po slovensky. to len aby si nezabudla na rodnu rec.
mentolka, ja akoze kazdy rok oslavujem dvadsatpatku..... ale uz by som mala zacat aspon tridsiatku.
mojho brata mali nasi tak, ze oco mal 52, ked sa narodil, v skolke sa mu ozaj stalo - dedko pre teba prisiel :-)))
Ale , ale, Mentolka, Nellka sa nepomýlila, to ty, aby si vedela!:)
A fotky prišli, že stará koza! Pche! Kočka si, aj malé tic- tac-ky sú milé!:) Ešte mi ich pošli, nech si ich lepšie pozriem:)
A tá koza tam naozaj je, aj s rožkami! A idem ti aj ja poslať.
Asi ste ma nepochopili,to s tou fotkou tam naozaj bola koza,to nebolo prirovnanie,a stou kravou to bolo prirovnanie.A adresu som napisala nespravne lebo nellka sa pomylila a ma ju tam uvedenu prvykrat s jednym el.
Baby, vy tu dnes sršíte vtipom, Mentolka, už tých zvieratiek dnes bolo dosť, nie?:)Idem pozrieť, ja nemám žiadnu normálnu fotku, len také zduté/ako koza, ha ha/, tak ti pošlem aj tú, aj detičky.
Nellka odkkedy som zavesila dietu na klinec mam silu jako kooooooooon.Tak este idem vybrat z pracky.....Maleho som uz uspala.....haleluja slava Bohu.Chudacik manzelko tak sa obzral....uz zaspal ,ale strasne.....