Mam AIDS

hanka bez

Sage preco si bola zhrozena,ved to je super ze mala krasne rastie a pribera nie?Co chces z nej mat tintitko?
Palomino tu mas moju adresu ale ja som ani nemyslela to ze mi mas napisat,nemusis,myslela som ze ak to chces zverejnit ze mozno poradime alebo aspon ta nejako upokojime ci podrzime aspon milym slovom ako je na tejto stranke zvykom.Nebudes predsa teraz kazdej extra pisat na mail co sa ti prihodilo.
V kazdom pripade ti zelam aj vsetkym zienkam pekny vecer a sebe o chvilu dobru noc:-)))
Uz ide tv,a mne sa zda ze gauc ma akosi coraz viac pritahuje do svojej spolocnosti:-)
Chlapci dnes vynimocne zaspali skor ako ja, boli unaveni,hrali futbal cele popoludnie.Maju celkom opalene tvaricky,take docervena a este k tomu oni su taki usati,a tie uska im horia.Sice nosia siltovky ale uska to nechrani.
Ahojte moje a pekny vecer este raz - boze ja vas tu tak lubim! ! !

sage33

nashi, ja som dnes vynimocne online a teba nikde. bud nakupujete, alebo pracujete.... alebo ste isli na salatik?
boli sme dnes s malou na poradni. za dva mesiace pribrala takmer 800 gramov. som bola zhrozena, ale to asi tym, ze este na chodbe pila mliecko ....

hanka bez

Palomino nech uz to bolo cokolvek urcite to nieje take strasne ako sa ti to zdalo vcera.Neboj zajtra sa uz na tom zasmejes.(Ale zvedava som az ma to hryzie:-)))
Ja som dnes mala zasa prac. den.Umyvala som okna,prala a tiez idem zehlit len este par kuskov na susiaku veje cakam kym budu hotove.Ja tuez zehlievam vsetko- gatky,slipky,tielka, tricka proste komplet.A odreagujem sa -rada pritom pocuvam telku alebo hocico,je to relax ale lem ked je toho menej ako na hodinu.Po hodine ma totiz bolia nohy a uz ma to otravuje :-)))

palomino

sage33 dakujem ti, uz som ok, ja som taka neskusena a manzel starsi o 11 rokov, tak niekedy neviem pochopit iste veci a ako na ne reagovat...

sage33

ahojte vsetky. nellka, nakaz a prehovor ma s tym nezehlenim, prosim. aj ja si chcem usetrit cas. ale ja stale vravim, ze mam taku chorobu, ze musim zehlit. a tiez je to max. na pol dna. ked to dam dietatu na seba rovno zo susiaka, nevadi mi to, ale ak to mam odlozit do skrinky, musim vyzehlit. ale tiez je pravda, ako vierka vravi, robim to rada... a pritom som si vravela, ze zehlim len kym mam jedno dieta, ze ak budu dve, nebudem...... no, zehlim nadalej.
palomino, ak sa chces vyrozpravat, teda vypisat, a ak myslis, ze by som ti vedela nejako pomoct, kludne mi napis. som na drote.... ;-)

palomino

Dobre ranko (popoludnie pre vas haha), vierik, zase dosiel email bez fotky. Dievcata, ja som taka stastna a spokojna so svojim manzelom. Az dovcera:(( uz dlho som si tak nepoplakala do vankusa, ale tu to pisat nechcem. Mozno to je trapne, ale mna to trapi.

vierka

Ale som sa rozpísala aj na žehlenie som zabudla .Hej,nellka,veľmi rada žehlím,vieš ako sa odreagujem pri tom?Žehlím všetko ,od gatiek cez uteráky,všetko okrem ponožiek.Aj tie,keď párujem,tak rukou prehladím aby boli rovné.