Hej,Nellka,aj ja som mala svokra a svokru,pred 80-kou mali,keď som sa vydávala/manžela mali v pestúnskej starostlivosti.Svokra bola sestra jeho babky/a tiež som mala po svokrinej smrti peklo na zemi,takže viem o čo ide.Ale postarala som sa ukážkovo.Tak to hovoria Ľudia okolo nás.Ale ke´d sme prišli k babke večer o 19.00,a ona mala v izbe 16 stupňov v zime,tak to o niečom svedčí.Syn berie celý dôchodok,aj to sa mu máli.Vraj treba šetriť.Toho by som ja schopná nebola.Ešte by som povedala,že vlastným deťom som odoberala od úst,aby mal dedo napr.banány.To som len obrazne povedala,len som chcela aby ste vedeli o čo išlo.Nikdy nemohla jeho familia povedať,že nedala mu to,alebo ono,alebo že bol špinavý,smradľavý...Sama som ho ťahala do vane aj z vane,neskôr prezliekala aprebaľovala,umývala na posteli každé ráno,krmila hodinu,kým sa najedol....a okolo mňa behali moje malé deti,mimochodom ráno ešte nenajedené.najprv bol dedo,až tak oni.Ale mala som pokoj.Vždy som prosila Boha,aby mi zaľahol do postele,lebo tá večne očúraná podlaha pri WC mi liezla na nervy,takisto poolievaná nová kuchynská doska so sirupom,ale,to by ste sedeli týždeň pri počítači ,keby som tu všetko opísala.Takže Nellka,viem,o čo ide,a koľko korún som sa nakradla,ho,ho,ho.Hotová milonárka som mala byť.Ale nedať človeku najzákladnejšie veci,to je des.A to ma trápi najviac.Aj by som si ju zobrala k sebe,len nechce ísť.Včera mi vravela,že: Vierka,ale ja sa už nedokážem postarať o deti.A ja som jej povedala,:babka,ja to nepotrebujem ja sa postarám popri deťoch aj o vás,no ale nechce.Chce byť doma.