Mam AIDS

nellka

Nashira, bicykel je super, ja som na ňom nesedela už pekne dlho, pár rokov, ale chystám sa, len neviem kedy. Staršia sa bicyklovať nevie, jedine, že by som sama vybehla. Ale je to super.

nellka

Ahojte, tak sa pripájam!:)
Tak srdcovky preberáte...ja som to videla len raz aj to nie celé, ale nemohla som sa na to dívať, tiež sorry, ale tí ľudia tam boli, povedala by som, až nechutní. Námet je to dobrý, ale tí ľudia tam....škoda hovoriť.
Hanka, ja najnovšie chodím spávať s malou na obed, preto tu potom vysedávam pomaly do polnoci:)
Ja som dnes piekla bábovku, celkom ušla, muž ju už skoro celú zjedol.
Mentolka, prišli ti tie fotky?

vierka

A čo tak vidina zárobku?/niečo dostanú za účasť./ve´d to aj zverejnili,že nejaký mladý párik sa rozhodol,že tam pôjde holka,a nikoho si nevyberie.

nashira

Ja si myslim,ze do srdcoviek idu ludia bud to uz uplne zlomení a opustení,ze im to je jedno co na to ostaní.Alebo tam idu ludia s mensou inteligenciou/takí jednoduchsí/...cim naozaj nikoho nechcem urazit

palomino

nashirka a neboli ta ritka zo sedadla na bicykli?:) A si vtipne opisala tu svoju suncicku:) Ja som tak schudla, ze mi prstene lietaju na tych suchych prstoch:(( Srdcovky obcas pozeravam (na nete), ze ti ludia maju taku guraz tam ist do telky a tak verejne sa prezentovat, to by som nikdy nebola schopna.

palomino

hanka bez ze ceresnova bublanina, az som naprazdno prehltla:) To je velmi pekne, ze aj manzel vam dal kvietky. Ja som zase dostala ranajky do postele:) Som este slaba, tak to beriem tak zvolna, mrzi ma to, lebo dnes som chcela uz aj varit. hanka od teba by si mala zobrat priklad nasa susedka, mlada zena, cakaju prvy prirastok, je v takom piatom, siestom mesiaci, ale nevidno, lebo je pri sebe:) Joj, ale som hnusna:( Ale to som chcela povedat, ze ona ani cele dni vonku z domu nevychadza...ved to babatko ani nema dost kyslika, tak by jej prospelo sa trosku poprechadzat. Byvame tu 5 mesiacov a stretli sme ju doslova parkrat. Ale vies, ona je z Kalifornie, tam su zvyknuti chodit na plaz, nie hrabat listie okolo domu. Haha. Bola by si taka zlata a dala mi recept na tu bublaninu?

nashira

Ja som taka happy...sa mi podarila rebarborova bublanina...fajnaaaaaaa ňami ňami....Dnes som si cupla a tami na boku cosi zavadzalo a ja ,ze co to je a to normalne sunka na boku/tuk/....tak fiiiha uz som poriadna zena.Pozriem si dnes srdcovky.....vacsinou sa na tom nasmejem malokedy sa to tam neminie ciela....vsakze.A vcera som sa bola bicyklovat s manzelikom po dvoch rokoch som sedela na bicykli:)))...Joj bolo to take pekne maly uz bol sice nervozny ,lebo kym sme dofukali kolesa musel cakat,ale bol to zazitok dna.....

mentolka

Tak dobre napec,doprajte si ja nezavidim...(vŕŕŕ) :-))
Asi idem do detskej pohladat tajne zasoby,slintam na klavesnicu.A tu tvoju bublaninu hanka citim az sem,stekli ma v nose aby si vedela.

hanka bez

Tak to ta nejdem ani drazdit oznamom ze prave dopekam ceresnovu bublaninu.Bezim to vypnut aby z toho nebola ceresnova zhorenina pá vecer ak nezaspim:-)