Mnam cokoladku by som si teraz dala,hocijaku.Teda nielen teraz,ja by som si dala vzdy aj o polnoci.Ty si ranostaj a ja som zasa "sladkofil" niekedy pojem aj vlastnym detom.(mater hnusna)
Jéj mentolka konecne sme sa aj my dve stretli,sesternica moja podobna!
Poobede nezvyknem spavat ale sem tam sa prehodim na gauc akoze k filmu a filmujem ze som hore a driemem.Ja teraz aj dost makam v zahrade a tak,sice nenosim tehly a pod ale vecer som narobena ako konik aj keby som nebola tehotna aj tak odkvacnem.Ja som vzdy bola taka chudsia a malo toho fyzicky vydrzim,hned ma to taha do postele vecer.Ale rano ak ste si vsimli som tu prva hihi.Som ranostaj.
My sme dnes tiez oslavovali,dostala som kvetinky od muza a od deti cokoladky- jéjé.
hanka nam to zaokruhlila na pekne cislo,dufam ze si este hore hani:-))).Neskusala si si niekedy poobede lahnut?Aspon na hodinku sa bacni k malemu do postele,osviezi ta to a uvidis ze vecer budes este fit.Co nove u vas mile oslavenkyne?Ja som dostala krasne malovane kvetinky od mladsej a starsia mi kupila taku krasnu minivazicku a vyrobila mi na vytvarnej hotove umelecke dielo :-))Take boli zlate obidve ked mi to davali a ja som samozrejme hikala a prejavovala prekvapenie.A mnazel mi dal kvetinky este vcera ked prisiel.
Hojte babenky zasa ste toho popisali hory a ja som uz spala.Prepacte ale strasne byvam vecer utahana a uz okolo 8 vecer zaspim,vacsinou na gauci alebo pri malom.Som rada palomino ze ti je uz ok.Uz sme napapkani ideme na zmrzlinu.
vierka, cauko.
nellka, ukazuje sa mi slovensky cas. Neukazuje sa mi vsak cislo prispevku. Aspon budes mat zajtra dobry objem:) Dobru noc i tebe, uz je vela hodin.
Palomino, tak pokiaľ muž nemrzne a ty by si ho najradšej nevyhodila do luftu, tak je to v poriadku!:)
Aj ja už odchádzam, som zvedavá, s akým výbuchom na hlave sa ráno zobudím, mám teraz mokrú hlavu a nechce sa mi to sušiť.
Vierka, dobrú noc, dúfam, že sa vyspíte.
Palomino, tebe sa ukazuje pri príspevkoch náš čas, alebo váš?
Zatial nic nedoslo, ale to nic, ved sa nic nestalo, dakedy mi ta "moderna technologia" tak ide na nervy...My by sme imternet ani nemali, to len kvoli mne, ze si potrebujem robit veci do skoly, ale manzel sa permanentne furt nastve, lebo ked je na pocitaci, tak furt mrzne:) nie on, pocitac, hovori, ze by ho najradsej vyhodil do luftu. Ja tiez. Nie muza, pocitac:)