Mam AIDS

sage33

jeeeej, pinky a co mate v spajzi? my mame len chladnicku, ak to poloprazdnu :-)))) vlastne plnu jogurtov a tvarohovych kremikov pre deti :-)
dame si pinky jogurt s orieskovym chrumkavym musli? ci co tam mas dobre?
nashi, konecne si sa ozvala, uz si bola pohresovana....

pinky

Dobry vecer devy spanile uz spite? Ja nemam nic nove ale sledujem vas,poctivo vsetko citam a tesim sa s vami.
Este som svieza tak asi idem odkracat do spajze a potom do vane a zasa do spajze,postel este nie.

nashira

Ahojte!!!
No ja som dnes musela dojedat nasilu smolkovu no ta bola hnusna.Taka hnusne ,ze som ju ani nedojedla ....fuj.Ale rada na zmrzku bola poriadna vidno,ze sa oteplilo:)))

mentolka

hm nellka to ja ked idem okolo toho stanku zo zmrzlinou,tak ta pani mi uz krici z dialky ze: prave som vylozila jogurtovu !!! A ja chtiac nechtiac musim ist,proste nedokazem si rozkazat.Tu babaciu vonicku (ako si to krasne nazvala)aj ja milujem,moje slecny teraz odfukuju a vonaju po vlaskoch od vetra,slniecka a takeho detskeho vonaveho potu.Ja som maniak na tieto vone,je to nadhera ked sa tak pritulim a oni vonaju a ja hned musim bozkavat tie telicka.

nellka

Hanka, už ťa zlákal gauč? Ty si nekosila? My veru nie, ale však to počká, keď už bude tráva taká vysoká, že keď si tam deti ľahnú a nebude ich vidno, tak potom pokosíme:)
U nás dnes poobede spŕchlo, ale potom sa ešte dalo ísť von, bolo dobre, nakŕmili sme ryby v riečke, boli sme na zmrzku, no maniaci, kým to nezavrú, my tam budeme furt.

nellka

Ahojte, Sage, ja sa na brigádu nehlásim, som lenivá ako voš, aj tá je pracovitejšia, veru, dnes som neurobila nič. Okrem obeda pre malú a aj tak mi to nechcela jesť, začala byť akási vyberačná, hnevá ma.
Palomino, to som rada, že si spokojná, veď ono sa kadečo ešte prihodí, ale ak chcú obaja, všetko sa dá vyriešiť. Keby bol tvoj muž ideálny, aj to by ti šlo na nervy.:)
Sage, milujem bozkávanie líčiek a bábäciu vôničku, už som tých mojich voňavčekov uložila, dnes boli zlaté.
Vierka, tak si si tiež svoje užila s opatrovaním, ja si z toho najviac pamätám ten vnútorný boj- na jednej strane som ju mala strašne rada a chápala som, že čím je človek starší, tým sa chová horšie a je to s ním čoraz ťazšie a ťažšie, ale na druhej strane som z toho už skoro ochorela, boli to nervy, byť neustále sledovaná, kontrolovaná, tie isté otázky celý deň, stále v strehu, aby sa malej niečo nestalo, napr. som našla tbl na zemi, črepinu z pohára, osoplenú vreckovku a pod.A bola som z toho chvíľami dosť nešťastná.
Ale ostali mi tie krásne spomienky na detstvo, viac ako to ostatné.

sage33

palomino, dakujem. nechala by som ti kludne ju vybozkavat. ona ani nie je taka prekrmena, ona sa narodila s takymi lickami, plnymi a tuhymi. a ked sa usmeje, ma v nich krasne jamocky....
vsak to poznas ..... there is only one beautiful child, and each mother has it.....
mam plno prace na doma..... som si doniesla dnes. kto sa hlasi na brigadu?

palomino

sage33 ta tvoja dcerka je zlatucka, ja by som ju tiez tak vystiskala a tie nadherne licka bozkavala vkuse:)Len neviem, ci by si to ty dovolila, tak si musim pockat na svoje a vydatne ho krmit:)
mentolka, nech sa ti dari v praci, ty si sikovna, tak to bude v poriadku, aj ked pridu ludia, neboj.

palomino

Zelam krasne poobedie. Ja som este neranajkovala a vy si uz zavazujete sadielko po dobrom obediku:) Dnes sa ma konecne oteplit, vcera bolo chladno. Citam, ze doma mate teplo. vieri, ja si uz z toho nic nerobim, uplne som na to zabudla, manzel sa sprava uplne normalne, co znamena, ze perfektne. Vcera vecer po tom, co niekolko hodin kopal okolo domu si isiel este do pivnice (jedine miesto, kde si moze zapriet nohy) urobit brusaky a predtym mi povedal, ze to preto, aby sa mi pacil a tak pekne na mna pozrel. Ked som mu dnes rano pred odchodom do roboty dala do ruky kavu, povedal, ze dakuje, ze som si ho vzala...Mame taky pekny vztah, som s nim velmi stastna. Po svadbe mi dokonca urobil svadobne video, jeho vyznanie mne. Som si to vcera pozrela a poplakala som si pritom. Ako piesen si zvolil Dreaming my dreams od Cranberries. Vypocuj si, na youtube by to mohlo byt. Dnes mozno budem varit svieckovu, ked mam dost mrkvy, sedi mi v chladnicke uz dlhsiu dobu, tak ju musim skontrolovat.

vierka

A máš ísť robiť za aksu?ja som tiež mala sľúbenú prácu v tescu/dokladačka/,ale niečo sa tam zmenilo.U nás majú ešte len stavať Tesco,ale kedy to bude,neviem.Idem aj ja polievať skalku,lebo to potrebuje veľa vody.A to ma baví.už som pokosila ,ale musela som kosiť s prestávkami,lebo by som zinfarktovala.neznášam veľmi teplo.