Mam AIDS

mentolka

Dakujem vierka,ja som vcera kosila.U nas neprsalo uz aspon mesiac,je hrozne sucho,musim polievat hriadky,vsetko je suche.My totizto mame nedaleko obrovsku vodnu nadrz na pitnu vodu a odkedy ju postavili u nas malo prsi.V dedine 4 km dalej sprchne takmer denne,v tej druhej tiez len my tu sme taka hlucha cast.Uz sa tym aj volakto zaoberal a zistili ze z tej nadrze sa vyparuje velke mnozstvo vody a ta sa zraza kdesi dalej ci co,vytvara akysi oblak a potom prsi dalej a u nas to obide koli akemusi tlaku vzduchu ci co.No teraz som to uzasne vysvetlila ako mentalne retardovana :-) Proste koli priehrade u nas neprsi no.
Ale dnes to vyzera uz ozaj husto,je dusno az hlava boli mohlo by nieco zaprsat aj tu.Som doma ja som stale bola v tom ze od 1.5.nastupujem do Tesca ale to je az od 1.6. ale chodime tam uz mame vsetko vylozene nachystane,este sa montuju police a tak takze nemusim cvalat kazdy den.Zatial som spokojna aj ma to bavi uvidime ked nastane chaos,ludia,nakupy a pod.Zatial papá a pekny dnik

vierka

ááááá,palomino sa možno prehadzuje na druhý bok.Koľko je tam,cca 02.30?Tu máme nádherne tepľúčko a slnečno.Dnes sa bude kosiť trávička,upravovať skalka,variť...len nech nesprchne tak ako včera.Taká "dobrá"prehánočka,ale už sa potom kosiť nedalo.Pozdravujem mentolku.a samozrejme aj ostatné ženičky.

vierka

Ahojte,tak fakt ste boli včera k.o.Aspoň nemusím pol hodky čítať.palomino,chcela som ti napísať na email,ale tam by to manžel skôr vyčítal.Tiež ti napíšem jednu historku.Cez leto máme počítač hore na poschodí,a cez zimu dole v obývačke.takže bolo to v lete.Šla som poupratovať na horné poschodie,a našla som pri počítači plienku takú tvrdú,že som ju normálne oprela o stenu.Tiež ma to nas...lo,tak som sa týždeň tvárila ako kyslá uhorka.Nechápal o čo ide./jednoducho si robil dobre pri počítači.nepovedala som mu nič,lebo som nevedela ako na to.Až raz ma napadlo,keď išiel k počítaču,že mu to poviem takto:zober si čistú plienočku,lebo tamtú som ti vyprala.A on mi na to,že tú zasoplenú?zasmiala som sa ,a povedala som mu na to,že viem ako vyzerá zaschnutý sopel a to ono.len sa zasmial popod nos a odišiel.Takže tak je to s mužmi.Nič si z toho nerob,a choď aj ty na nejaké stránky,nech si to všimne.

sage33

no pozrela by som si ta , palomino, ale u nas sa telka ani nezapina, tak prepac. aspon by som bola informovana :-)))
a s tou hmotnostou malej, ja len preto, ze sa mi zdalo, ze syn uz okolo 9 mesiacov menej priberal a tipovala som, ze bude mat o 600 navyse. aj tak nema vela, to urcite nie, som rada, ze jej chuti a ze pekne otvara pusinku :-)
zlaticko moje, ma uzsne plne licka, tak sa dobre bozkavaju, ja ju vybozkavam snad stokrat denne.

mentolka

No dobre tak som tu asi sama,idem off,aj tak ma uz manzel posiela prec lebo tu ma rozrobenu akusi vec.Stale ked ide okolo tak iba prevrati oci a povie: "to si este stale na tom aidsi?"

mentolka

Palomino aj mne si poslala mail? Lebo aj ja som zvedava co to bolo ked si preplakala liter slz do vankusa :c/
Neboj iba zartujem.Hanka ma pravdu nebudes to predsa pisat x krat,ale ak napises nik sa ti nebude smiat ani ta odsudzovat a pod. my sme tu same "vysokointeligentne" osoby ze baby?
Ja som dnes kosila,vierka dufam ze aj ty (???)Vyzera to uzasne travnik sa uz zahustil,je to ako koberec,deti behali bose.Tiez maju opalene licka,prave som im ich natierala.
Nashira uz si povyberala ihlicie z vlasov a oblecenia?Skontroluj ci nemas niekde kliesta,su to hnusoby.

palomino

hanka bez, natri syncekom kremom s dobrym UV faktorom (minimalne 15) aj uska. Raz som si spalila usi na dovolenke, mala som siltovku. Nezabudni ani na krk a vsade tam, kde telicko je vystavene slnku. Chod si oddychnut, zelam vam dobry vecer a ja idem robit obed. Uz som v poriadku, tak si o mna nerobte starosti.