Mam AIDS

palomino

Vinsujem krasny den:) hanka bez blahozelam k zdravemu tehotenstvu, som velmi rada, ze dietatko sa ti pekne vyvija a citis sa uz dobre. No vidis, ako ti bolo rano fajne. Sestra by mohla castejsie chodit, hejze? Ja tiez robim uhorkovy salat s cukrom a octom, o mede s citronom do salatu som este nepocula. Ked sa da do salatu aj cierne korenie a troska cesnaku, je to uuuuuzasne dobre, bola som skepticka s tym cesnakom, manzelova mamka ho davala, ale ta chut je super. Vyskusaj niekedy. Ja som rybku robila predvcerom - lososa v cesticku so zemiakmi. Vcera som varila kysle zemiaky s hovadzinkou, dnes nevarim a zajtra neviem co...Mame radi omacky a jedla (ako francuzske zemiaky napriklad), co sa daju jest aj tri dni a stale chutia. Vcera som si vyhodila z kopytka, prvykrat po piatich rokoch som niekde isla sama. Mali sme babsky dejchanek. Raz za mesiac sa stretnu zeny z ulice a kecaju, vcera bolo stretko u susedky hned vedla. To bolo take super, domov som dosla o pol desiatej, o takom case sme uz v posteli...Bolo nas tam 12. Ta nasa suseda ma krasny domcek a vnutri to ma kuzelne. Vsetky domy na nasej ulici su take stylove, nas a dalsie tri postavil jeden stavitel (otec uja, ktory byva o dva domy dalej) okolo roku 1923. Susedia oproti maju taky zamocek, nas je francuzsky styl, dalsi sused ma dom na grecky styl, byvame tu uz skoro 5 mesiacov a stale sa neviem vynadadivat. A dobre sme si pokecali, super mi to padlo.

nashira

No Hanka veru uver,lebo neklamem.Ked som porodila som mala 96kg a teraz mam o 10menej a ,ze to na mne az tak nevidno ...ja mam stuzeny tuk a zrejme uzku kostru...povodne:)))))).Keby som to tu napisala a neposlala vam fotku tak by ste si ma predstavovali inak vsakze:)))))A do salatu davam panensky olej/z panny:)/ a dochutim solou.Alebo ked robim s tuniakom tak si vyberam tuniaka v oleji.Inak ziadne specialne koreninky a zalievky ma netahaju.Milujem gyros ...mame tu take bistro ,alebo co to je a tam by som dokazala sediet aj 3 dni v kuse a zdravo sa tam prestravovat .Robia tam vynikajuce slaty a ani cena nieje strasna.A este k tej vahe....Ked som porodila tak tam pri mne lezala taka chudka a bavili sme sa skamaratili....A este tam bola jedna velkaaa zena a ta moja spolubyvajuca hovorí:No s tou som chodila do poradne a ta ma 90kg obrovska je co?Ja som sa len v duchu divila ,ze ja som jej nie velka a tuto chuderku tu takto posudzuje:))))Potom neskor som jej povedala ,ze ja mam este viac:)))))) tak nechcela verit chachacha.Len obal neukazuje o cloveku aky je vo vnutry....tak isto ako farba pleti.

nellka

hani, ten opis tehotnej sedí na mňa ako ritka na šerbel, tiež som ledva liezla:) A keď som porodila, tak som si pripadala strašne štíhla, nikomu inému som tak nepripadala, len sebe, však mi ostalo asi 16kg navyše, ale hurá, už sú dole. aj tak by to ešte trocha chcelo. ale pri mojom vyjedaní zmrzliny/zase sa napchávam/, to už dolu nepôjde. Nepoznáte nejakú zmrzlinovú diétu? Fakt taká neexistuje?

nellka

Hanka, ja dám vodu+ocot+cukor, v pomere, aby mi to chutilo a tie uhorky predtým posolím, mňam, veru, aj ja si zajtra spravím aj zemiačky, mňam!

hanka bez

Nashira neverim :-)))
Zabudla som dodat ze "Patrikova maminka" ma asi 160cm :-)
Nashi ty si salatovy odbornik,ako robis nalev?Alebo tie salatiky co na ne chodis su skor take ze :majoneza a tak?

hanka bez

Vcera som bola u gynekologa,vsetko je ok,vysledky su v pohode,aj sono.S babätkom sa uz rozpravame skoro vsetci,aj chlapci mu sem tam nieco povedia a posielaju mu pusy na brusko.Starsi sa ma pytal ze "mami pravda ty budes mat iba male brusko a nie take brusisko ako Patrikova maminka?" Patrikova maminka je mama jeho spoluziaka a cakaju to uz teraz v maji a ma asi 90kg chudera.A to este chodi denne pre syna do skoly s takym bubnom lebo nema kto.Ked ju vidim ako nasiroko kraca ako kanadsky drevorubac,pred sebou a okolo seba mohutne brucho,fuci,dychci,ujha neviem neviem.Ja som pri obidvoch bola taka celkom stihla,az teda v 9tom som mala riadny zadok ale inak som mala super kondicku a bola som taka "frišká" ako vravela moja babka :-)))

hanka bez

Krááásne ranko vsetkym.Dnes rano sa tu zastavila moja sestra a zobrala mi deti do skolky a skoly,chlapci happy ze pojdu autom a ja happy ze sa nemusim obliekat a ist.Hned ako som za nimi zavrela dvere,zhodla som nocnu koselu,dala si úúúzasnu sprchu (to rano nerobievam-nemam kedy)taku striedavu,horuco studenu.Taka som svieza,sedim si tu v zupane,pijem kapucinko a vykladam si nohy.Citim sa dnes rano skvele,dufam ze to tak a bude do vecera :-)Ja vlastne nemam na seba vobec cas,vzdy sa rychlo osprchujem a uz zasa nieco robim,musim si dopriavat taketo chvilky castejsie kym mozem.Dnes idem robit file a nove zemiaky a k tomu salat z uhorky.Ako robievate ten sladkokysly nalev?Niekto dava cukor a ocot a niekto med a citron.Co je lepsie?

sage33

Študenti medicíny majú prednášku o rozmnožovaní. Prednášajúci hovorí:
- Napríklad, taký býk zvládne pohlavný akt aj 30 krát za deň.
- 30 krát ?!? - ozve sa študentka z prvého radu - Prosím Vás môžete to zopakovať, aby to počuli aj v poslednom rade.
Prednášajúci to zopakuje hlasnejšie. Na to sa z posledného radu sa ozve študent:
- Prosím Vás a to ho pripúšťajú vždy na tú istú samicu?
- Samozrejme nie, samozrejme vždy na inú. - vysvetlí prednášajúci.
- A, prosím Vás, mohli by ste to hlasne zopakovať, aby to bolo počuť aj v prvej rade?!