Vinsujem krasny den:) hanka bez blahozelam k zdravemu tehotenstvu, som velmi rada, ze dietatko sa ti pekne vyvija a citis sa uz dobre. No vidis, ako ti bolo rano fajne. Sestra by mohla castejsie chodit, hejze? Ja tiez robim uhorkovy salat s cukrom a octom, o mede s citronom do salatu som este nepocula. Ked sa da do salatu aj cierne korenie a troska cesnaku, je to uuuuuzasne dobre, bola som skepticka s tym cesnakom, manzelova mamka ho davala, ale ta chut je super. Vyskusaj niekedy. Ja som rybku robila predvcerom - lososa v cesticku so zemiakmi. Vcera som varila kysle zemiaky s hovadzinkou, dnes nevarim a zajtra neviem co...Mame radi omacky a jedla (ako francuzske zemiaky napriklad), co sa daju jest aj tri dni a stale chutia. Vcera som si vyhodila z kopytka, prvykrat po piatich rokoch som niekde isla sama. Mali sme babsky dejchanek. Raz za mesiac sa stretnu zeny z ulice a kecaju, vcera bolo stretko u susedky hned vedla. To bolo take super, domov som dosla o pol desiatej, o takom case sme uz v posteli...Bolo nas tam 12. Ta nasa suseda ma krasny domcek a vnutri to ma kuzelne. Vsetky domy na nasej ulici su take stylove, nas a dalsie tri postavil jeden stavitel (otec uja, ktory byva o dva domy dalej) okolo roku 1923. Susedia oproti maju taky zamocek, nas je francuzsky styl, dalsi sused ma dom na grecky styl, byvame tu uz skoro 5 mesiacov a stale sa neviem vynadadivat. A dobre sme si pokecali, super mi to padlo.