Mam AIDS

nellka

Mentolka, ten vtip je perfetný, už som ho počula:)
Detičky skúšajú kadečo a ešte sa čudujú, ako je možné, že sa na to klamstvo prišlo. Ja mám jednu takú doma, teraz ju ešte odhalím a dúfam, že ju to do puberty prejde.
Sage, Nashira, ok, tak zmrzlinovú diétu držím aj ja! Ale večer by som to rada pozmenila, aspoň trocha zmrzky, please! A tie denné porcie sa mi zdajú byť malé, ja som zvyknutá zjesť plnú misku:)
Sage, tak si ešte väčšia kočka teraz, čo?:)
Mentolka, ale veď my sa s tebou bavíme, len ja som bola lenivá písať, ale sledujem to všetko!
Tiež sa pomaly chystám spať, muž ešte polieva trávnik, tu vôbec neprší, len včera trocha, ale to bolo slabé.

sage33

no mne teraz maly pred chvilkou bodoval. kricala som na neho, ze ak on nechce spat, ze ..... "respektuj" aspon svoju sestru. a on ze respektuj? co je to respektuj? ja mam pokazeny respektuj. :-DDDD
pokazeny, no co uz.
tak zmrzlinovu 90 dnovku drzim s vami. kedy zaciname? len tie vecere budu tazke.... radsej by som vynechala uplne.
dnes som ja ostrihana, mam aj ofinku, taku jemnu....

mentolka

Dobre tak este vas potesim jednou prihodou dnesnou a idem prec ked sa somnou nikto nebavi bééé.
Starsia chodi do prvej triedy a maju take slovnicky kde im p.ucitelka pise odkazy pre rodicov a my to musime podpisat ze sme to citali.A v pondelok priniesla odkaz v slovnicku ze dnes je rodicko.V utorok to ucitelka kontrolovala a vsetci to mali podpisane okrem jedneho chlapca.Ten slubil ze da isto podpisat ked pride domov.Samozrejme zabudol a dnes sa ho ucitelka pytala ci to dal podpisat a on (nemal podpisane) ze samozrejme ze ano ze mu to mama podpisala.A ukazal to ucitelke a tam prvackym pismom atramentovym perom podpisane "akoze" mamou,este tam dal aj koncovku -ová- akoze mama.Mala mi to rozpravala a ja som sa musela rehotat co to tie deti vymyslaju este je to len prvacik a uz taketo finty na ucitelku,to sme si my nedovolili ani v 5 triede (teda ja a nashira mozno hej) :c)))))))))

mentolka

Tenisový loket

Chlapa bolí loket a chce jít k doktorovi.
Kamarád mu říká:
“Neblbni, u nás na fakultě teď testujeme super počítač,
ten ti za 50,- Kč udělá diagnózu i navrhne léčbu, stačí trocha moče.“

Chlap to zkusí a z počítače vypadne lístek:

“Máte tenisový loket. Dávejte si Priesnitz obklady přes noc, přes den
natírejte Olfenovou mastí, berte Brufen a šetřete to 3 týdny!“

Chlápek je spokojenej, ale hned si říká, jestli to není nějaký podfuk
a jestli by ten počítač neoblbnul.
Rozhodne se, že to zkusí.

Doma nalije do lahvičky vodu z vodovodu, přidá kus slin od psa, moč od dcery a od manželky, a nakonec i svoje sperma. Všechno smíchá a vzorek hodí do počítače. Ten dlouho bzučí, cvaká, pak vyjede kus papíru a na něm je napsáno:

“Voda ve vaší domácnosti je příliš tvrdá, pořiďte si katexovy filtr.
Váš pes má blechy, umyjte ho šampónem Autin. Vaše dcera bere kokain, dejte ji na terapii. Vaše manželka je těhotná. Jsou to jednovaječná dvojčata, obě holky. Nejsou Vaše. Pořiďte si právníka. A jestli nepřestanete masturbovat, tak se Vám ten tenisovej loket nikdy nezahojí!“

mentolka

Navsteva prave odisla a ja bezim cela zhava k pc ze kolko najdem noviniek popisanych a zistujem ze na vacsine uzemia SR je zrejme vypadok el.energie alebo zlyhala siet,nakolko si tu pisem sama :-)))

mentolka

Ahoj zienky,uz som doma z prace utahana ako kon ale vykecana stastna prestastna :-)))Neviem dokedy mi to vydrzi.Prave volala sestra,vali sa sem s rodinou tak bezim nieco pod zub nachystat.Palomino ako tak citam ty riadne vyvaras,asi sa drzis hesla ze laska ide cez zaludok?Len si ho velmi nerozmaznaj,ja som takto po svadbe zacala vyvarat a ked prisli deti tak nebolo kedy specialitky varit.A ten moj chodil potom oduty ako sova a chlieb so salamou mu nic nehovoril :-))))A ozaj francuzke zemiaky je moja srdcovka,to mozem aj o polnoci,vzdy a vsade.Nashi ty si mi narobila chute na ten gyros teraz,len skoda ze ten nas stanok nieje tak blizko ako tvoj (18km)

nashira

V-pozerat sa 10 min. ako niekto je jogurtovu zm.
A neboj pevna vola vsetko zdola
Drzim palce!!!!!!!!:))))))))))))

nashira

nellka ,ale existuje zmrzlinova 90dnovka...ja ju zakladam ..Kazdy den pocas 90dní.R-mala jogurtova
D-oliznut jeden krat jogurtovu
O-velka jogurtova
O-mala jogurtova