Mam AIDS

nellka

Ja som ešte tu, ale už pomaly v pyžame a odchádzam...
Veru, zo začiatku trpím, keď to na jeseň zavrú, ale potom sa s tým zmierim a kupujem si nanuky, alebo krabicové, ale nemusím to už mať skoro každý večer. Bohvie, či tam oni nepridávajú nejakú drogu, aby si zvýšili tržbu, lebo ja to potrebujem, ako cigaretu- fuj, závisláčka som. A na to, koľko tej zmrzky zjem aj tak málo priberám, tak neviem, čo sa sťažujem, Len by som ešte rada vedela, aký mám cholesterol...

sage33

no, robite chute na zmrzlinu a ja ked otvorim mraznicku, mame tam len spenat, mrkvu, por, nejake vnate a kuracie prsia, a par drobnosti. toto je teda tryznenie....
no dobre, tak si davam aspon kacenky cappuccino, ti ma syn rad, zajtra mu kupim druhe....

pinky

no dobre tak idem hajulinky haju,papa.
A este ma napadol jeden vtip ked o tom hajani pisem ze : Pacient pred operaciou lezi na stole a anesteziolog sa pyta: zelate si nasu alebo zahranicnu narkozu a pacient samozrejme ze zahranicnu.Anesteziolog sa o chvilku ospravedlnuje: prepacte zahranicna uz dosla a pac. ze teda tak tu nasu slovensku narkozu a anesteziolog zacne : Háááliže mi belííí môj holúúúbok biééélýýýý....

pinky

Nellka a co robis v zime ked nepredavaju zmrzku trpis alebo si kupujes v krabickach? Lebo aj ja som maniak na zmrzku :-)))

pinky

U nas dnes mali iba same ovocne a tie ja nemusim tak som si dala neovocnu jedinu "HARRY POTER" aj u vas to mavaju? Zmrzlinarka sa smiala ze deti to niekedy pytaju ze" harry vyter" ale bola presladena az tfuj! Tak som si do zasoby zobrala v jednote nanukovu tortu a basta.Téraz bastim,teda dobastievam a idem spat.Dobru noc aj tak uz asi vsetky spite teda okrem palomino,ta asi ohrieva muzovi obed alebo okopava malincie??? Palomino kde si hm?

nellka

pinky:), ale po tejto ťažkej otázke mi zakrátko došlo, že sa dal spopolniť.
Dnes večer som mala višňovo smotanovú, a takú s kúskami čokolády, ale nie stracciatellu, či ako sa to píše, ale také veľké kusy mäkkej čokoládky sú tam a myslím, že vanilkovú. Takže ja už vlastne od večera dietujem.

pinky

V kazdom pripade ci uz je alebo nieje z deda kostra- nech mu je zem lahka.
A aku zmrzlinu si si zvolila pre dnesny vecer?

nellka

Pinky, našťastie som to zvládla, a hneď som začala rozmýšľať, či je, či nie je...no šiši, padla otázka, tak som rýchlo hľadala odpoveď:)

nellka

keď tu píšete o tých príhodách s deťmi, tak ma jedna napadla. Sedíme v aute, ja sa sústredím na jazdu, nervičky pracujú, v aute tichučko a zrazu to moje staršie zahlási"mami a je už z deda kostra?!" /dedo zomrel skoro pred dvomi rokmi a ona bola na pohrebe/.Len tak z ničoho nič...