Mam AIDS

nashira

Tak zdravím!!!
Pinky ked som citala to o narkoze tak mi neda ...teraz cez vikend sme pozerali dokument ako sa operuje v gruzinsku .Bol tam muz co ho operovali bez nakozy....vyzeralo to tam ako na bitunku.Za ziva prekonat operaciu zaludka a to uspech nieje zaruceny.Som tak rozmyslala ci by som taketo nieco podstupila ,alebo riskla smrt radsej:(...fu asi pre deti by som urobila aj toto ,aby mali mamku.
A k tomu poruseniu diety Nellka no takto nikam nedospejeme:)))).Ja som mala dnes mat ovocny den ,ale zvrhlo sa to na gazdovsky.....vonava klobaska.gazdovska prerastena slaninka,Gazdovsky chleba .....vsetko cerstve vonave ....udeninkou....no krasny obed.
A Mentolka si si ma pomylila s manzelom to on sa obzral nedavno.Ja sa tak najem najviac akurat....neobzieram sa aj tak priberam.Ale to si asi aj tak teraz budete mysliet svoje ked ste tu videli zverejneny moj dnesny obed:)))))).No a teraz pijem kavu...a idem uspat maleho.
Vcera som cakala manzela na v meste a ked prisiel sa na mna dival a hovorí aka kocka.A ja ,ze aaaaale prasa som.....a on to ti BOBO hovorí ,ale nieje to pravda.....chachacha

nellka

Sage, ja som taká kuchárka, varí to isté dookola, nerada experimentujem, nie že by som nevedela variť/to musím, čo iné mi ostáva/,ale veru zajaca som ešte nerobila. Asi ho upečiem.
Palomino, veru si to popísala ako rozprávku, nemáš nejakú fotku vášho domu? Neviem si ho predstaviť. Dnes som akurát v rádiu počula pesničku od Desmod/neviem, či poznáš/,čo vystihuje presne tvoju situáciu, že ti je smutno za domovom, je to o pocitoch ľudí, čo odišli do zahraničia za robotou, alebo tam žijú, tak ako ty...Tak som si na teba spomenula. ale u vás to asi nehrávajú.
Včera ste mi narobili chute na nové zemiačky, tak som si ich dnes kúpila, uvarila v šupke, vypražila rybie prsty a uhorkový šalát k tomu- mňam, už som to aj zjedla. Joj, porušila som tým zmrzlinovú diétu, to ma mrzí!:( Uvidím, či večer muž donesie v krabičke, lebo ja asi nepôjdem, už sa tam hanbím chodiť, keď ma vidia, automaticky berú do ruky krabicu.
Tak pa, bežím pre malú, mám ju odloženú na doobedie v súkr. jasličkách a potom si asi zdriemnem, najedla som sa, tak to na mňa prišlo.
Vierka, tebe sa už blížia skúšky, nie?
Hanka a vy ako?

palomino

Prisla som vas mrknut a dobre sa smejem:) Od pinkinych vtipov cez nellkine vtipalkovske deti po sagin vyrok so zajacom (do lesa ho uz nevypustis). Hahahaahahah. Vy ste teda podarene. Nie je tu najteplejsie, ale svieti slnko, ja sa idem pozriem, ci maliny uz zacali rast (za domom mame kusok fleku, potom je tam kopec, za kopcom potok, za potokom zahradka-ha ha, som to napisala tak, ze to znie jak zaciatok rozpravky). Muz zjedol rybicku od predvcerajska, ja som si dala rybicku v konzerve v paradajkovej omacke (mnam), tak poctivo zujem zuvacku. Chcela som zajtra aj tie francuzaky robit, ale nemam na ne dost zemiakov, tak neviem, co robit namiesto toho. My sme zmrzlinu este tohto roku nemali:( Susedia minuly tyzden spominali, ze v pristave je dobra zmrzlina, tak by sme tam mohli skocit. Tak idem uz vonku, kym nezalezie slnko. Myslim na vas. Dufam, ze aj ostatne baby su v poriadku (hanka bez a tak).

sage33

no, nellka, mrazeneho zajaca uz do lesa nevypustis, to je fakt..... tak uz ostava len picnut ho do pacu, a potom do pece alebo smotany :-)
to som pisala, ze mam kacenky.... hmmm, chapete, kavenky.
pinky, tu sovensku narkozu si musim pamatat. najblizsie poviem nejakemu doktorovi.

nellka

Sage,obsah mrazničky máme podobný, ale navyše sa nám tam ešte váľa zajac a nie a nie ho spraviť, akosi sa mi to protiví, to mi svokra dodala a ja teraz neviem, čo s ním:(

nellka

Sage, si mi pripomenula moju neterku, tá raz povedala" ja mám takú dobrú maminku, ona keď mi čosi zje, tak mi to potom kúpi!" Takže nie sme jediné také matky, čo odtrhnú dieťaťu od úst, ha ha!
No ale dobrú noc, lebo sa mi ráno bude zase zdať, že som len teraz zaspala.Pa pa!:)