Sage, ja som taká kuchárka, varí to isté dookola, nerada experimentujem, nie že by som nevedela variť/to musím, čo iné mi ostáva/,ale veru zajaca som ešte nerobila. Asi ho upečiem.
Palomino, veru si to popísala ako rozprávku, nemáš nejakú fotku vášho domu? Neviem si ho predstaviť. Dnes som akurát v rádiu počula pesničku od Desmod/neviem, či poznáš/,čo vystihuje presne tvoju situáciu, že ti je smutno za domovom, je to o pocitoch ľudí, čo odišli do zahraničia za robotou, alebo tam žijú, tak ako ty...Tak som si na teba spomenula. ale u vás to asi nehrávajú.
Včera ste mi narobili chute na nové zemiačky, tak som si ich dnes kúpila, uvarila v šupke, vypražila rybie prsty a uhorkový šalát k tomu- mňam, už som to aj zjedla. Joj, porušila som tým zmrzlinovú diétu, to ma mrzí!:( Uvidím, či večer muž donesie v krabičke, lebo ja asi nepôjdem, už sa tam hanbím chodiť, keď ma vidia, automaticky berú do ruky krabicu.
Tak pa, bežím pre malú, mám ju odloženú na doobedie v súkr. jasličkách a potom si asi zdriemnem, najedla som sa, tak to na mňa prišlo.
Vierka, tebe sa už blížia skúšky, nie?
Hanka a vy ako?