Asi mi nie je súdené uchytiť si tak dobré číslo, človek nemôže mať všetko, že?:)
Teraz si mi pripomenula balady od Erbena, tie som mala vždy strašne rada, sú fakt desivé, aj to bolo dobre sfilomované, to som sa vyžívala...
Tak to mas pravdu....kazdy sa naje ovocia svojich pier.....Ved sa chcem v tom zmenit....nech mi Pan Boh pomaha.Take sebaposkodzovanie....sakra:))))))
A slovo Bobo som pocula od malicka aj som sa ho bala...a to nik u nas nebol veriaci len ,ze to bolo strasidlo som si myslela.Este ma strasili Poludnicou blizko nas je taky kopec co sa tak volal.A mi povedali ,ze berie zle deti a ja som mala stale nieco za usami tak si vies asi predstavit....dieta kazdy den v strachu....vecer som ju aj videla vyzerala ako ratafak plachta ,ale v zenskom vydaní.....
Tak to som ešte nikdy také slovo nepočula! Iba v súvislosti d DJ Bobom:)
A nikto ťa tu za to neupáli, to je ešte v pohode, v každom z nás je taký "BOBO".
Ty máš milého muža a vidíš, ty sa mu páčiš! Tak na svoju postavu pred ním nenadávaj, lebo 100krát opakované klamstvo sa stáva pravdou.
No Nellka povodne som na obed upiekla zemiaky v rure take len osolene ,rasca.Ale tak sa to zvrhlo ,ze sme vsetci skoncili pri tej slaninke a klobaske:))))
Tak to som ešte nikdy také slovo nepočula! Iba v súvislosti d DJ Bobom:)
A nikto ťa tu za to neupáli, to je ešte v pohode, v každom z nás je taký "BOBO".
Ty máš milého muža a vidíš, ty sa mu páčiš! Tak na svoju postavu pred ním nenadávaj, lebo 100krát opakované klamstvo sa stáva pravdou.