Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mam AIDS

hanka bez

Moj maly rano siel do skolky a ked sme vysli z vchodu ovanul nas studeny vzduch a ja ze brrr aka je zima a maly no ved mali sme si zobrat dazdnik a bolo by nam teplejsie :-)))

hanka bez

Tu este neprsi ale zbozne si zelam ze bude lebo je dusno az hnus.Nevadi ze slaninka je zo svine ale ten vysledny produkt je bozsky chi chi chi.

nashira

...ze prsí....to moze aj tak vyzniet ze prsia prsia:))))) a vela prsí naprsí.To nikomu ani daznik nepomoze iba ak by mal prsíplast...chachachachachacha

nashira

Aj mne sa to dnes ,ze som napisala a vymazalo sa to....,ale som sa premohla zase som napisala ,ale trochu inak....Tu uz prsí...

hanka bez

Aj ja som tu rano bola fnuk fnuk, taky dlhy prispevok som napisala o zajkovi a nakoniec mi to svinucha napisalo nieco v tom zmysle ze fatal error atd a bola som v prdeli aj s prispevkom.Nashira tie zdrave obedy poznam to ja si kolkokrat tak naplanujem zdravy den a odolavam pokuseniu azdo vecera a potom o 7mej vecer taham slaninu z chladnicky.Jaj ale keby ste videli aka krasna prerastena,same masko a taka akuratne zaudena,mnam.Nakrajam si na kocky a zoberiem si to aj s doskou na ktorej som to krajala rovno k telke a k tomu cerstvy chlieb...chory anjelske.

vierka

Nellka,aj som sa ráno nemohla dostať na stránku.Teraz to ide ,ale strašne pomaly.nemám nervy.Začalo pršať,tak si idem asi tiež zdriemnúť.Ktovie,kto si uchmatne 2222-ku?Žeby som si písala sama?