Mam AIDS

sage33

nas maly dnes kreslil kriedami na chodnik, tiez hyril farebnym prachom az za usami.... nakreslil zopar ciar a povedal, ze je to 5 oviec a dva barany. hm, davno mi je jasne, ze jeho graficky prejav daleko zaostava za predstavivostou a slovnym vyjadrovanim.

mentolka

Moje deti sa prave hrozne zaprasiatkovali od plasteliny,nasledky su strasne,vsetko naokolo je slusne povedane "zdehonestovane"
Idem zacat odstranovat hmotu z gauca a koberca.Takto som si dnesny vecer nepredstavovala fnúúúk :(

palomino

Ahojte, urcite uz u vas rozvoniava obed, skor ale teda uz mate mozno aj po veceri. Ja som vysadila dalsiu varku lalii, velmi sa mi tieto kvety pacia, mam 4 rozne farby a teraz peciem kurca. Ani ja si nemyslim, ze na krase zalezi, hlavne, aby sa clovek dobre citil a bol fit, to som napisala preto, ze uz dlho som nevidela peknu Americanku:) To nie je ako na Slovensku, ze sa to tu hemzi peknymi ludmi, mozno tak v americkych filmoch alebo reklamach (tam su aj tak modelky z Europy:)) A potom aj preto, ze v zivote som Americanku nevidela kocikovat, tu ani kociare nemaju, bud sedia doma alebo dieta posadia do autosedacky do auta a niekam idu...Joooj a stretla by som sa rada aj ja.

nashira

Ahojte!!!!
No Mentolka sa ti uslo pekne ciselko 2288.Bolo by pekne take stretko u teba poobede,ale dialka robí svoje.A mozno raz....to prekoname a stretneme sa...vsetci spolu:)))))))))pogrilujeme ,popijeme....veselica....snivajte so mnou:)))

hanka bez

Presne tak sme krasne srdcom a nezalezi ako kto vyzera.(inak ja mam velky nos :-()
Mam kamaratku ktora ma odstavajuce usi,rysave vlasy,pehava,uzke pery a neviem ake este kozmeticke nedostatky a je to taka fajn baba az je krasna tou svojou povahou.
Idem varit,manzel bol v obchode mrknem co doniesol a spolu vymyslime z toho obed.Zajtra ideme na navstevu k sestre,tesim sa.

sage33

presne tak, ako hovori aj saint-exupery. to podstatne je oku neviditelne, dobre vidime iba srdcom.
poznam take zeny - krasny obal a zvnutra prezrate hnilobou a plesnou...... je dolezite rozpoznat to.
a my sme sa tu, prv nez sme sa videli, poznavali prave srdcom. ste krasne, vsetky.
peknu sobotu ;-)

nashira

Palomino na postave nezalezi a suseda nech si je krasna stihla.Niekto to ma geneticky dane....A niekto nie .A uz sa prestanme bavit na temu jedlo chudost,tucnota,lebo to mozme prejst rovno temy depresia,anorexia a bulimia.My sme sa tu stretli skor ako sme sa uvideli a tie vase vnutra su mi blizke a uz ma prd po tom kto ako vyzera...