Mam AIDS

mentolka

Ja som bola dnes na spevackej sutazi pozriet deti z nasej obce,suseda ma poprosila ci by som nesla lebo jej dcera ucinkovala a chcela ju nakamerovat.Ja moc na ludovky niesom ale velmi sa mi to nakoniec pacilo,vyhrali od nas dve dievcata,krasne spievali az som mala z toho zimomriavky.Vlani na jar im umrel rocny bracek a teraz na jar im zabilo otca tak som im drzala palceky nech to vyhraju prave oni.A ked vyhlasovali vysledky uz sa mi tisli slzy do oci lebo som tusila ze ked boli take super ze asi budu prve.Tak som sa robila ze nieco hladam v kabelke a zakryvala som dojatie.No nakoniec som sa jasne ze rozplakala a to ani niesom tehotna hanka.

palomino

nashira, ty si sikula s tym kosenim. Mas toho na kosenie vela? Tu bola tuha a dlha zima, este len teraz sa pozviechala trava, ale mame vela pupav a tak:( Chceme kupit kobercovy travnik, ale to az po lete, ked vymenime strechu.

palomino

Cauko, ako sa mate? Co vyviedli deti, ake kolaciky ste piekli?:) Ja mam menzes, brucho boli, tak "marodujem", dnes nemusim varit, len sa trochu pomotkam okolo domu a vecer ideme trosku po obchodoch, potrebujem prsiplast a nejaku kozmetiku.
Uzite si este vikend.

nashira

Sage ty si sa?Alebo mame niekoho noveho sa?
Naozaj pekne cislo 2299.Dnes som zase kosila ...ta trava rastie ako diva.Uz sa mraky zacali siviet a som myslela ,ze poprsi ,ale vydrzalo tak sme stihli:))))).Mam rada take pocasie pred dazdom....A netesim sa na horuce leto ak bude naozaj horuce .Tak ako je teraz mi vyhovuje keby tak bolo cely rok aj to berem.

sage33

pinky, inspirovala si ma - ked budu ucitelky v materskej skole vraviet, aby sme rozvijali u syna kreslenie, poviem im, ze sme zacali s kubizmom. vdaka.

pinky

neboj to zvladnes,nejak to oskriab alebo co,pripadne daj na to deku :-))
A co zvysok osadenstva dnes nepritomne?
sage aj picasso bol nepochopeny,tvoj syn to teda pravdepodobne daleko dotiahne :-) caky cuzky papa dobru nocku sladke sny ,prip. skvely sobotny sex. papa.(aha uz viem kde ste,ze mi to skor nenapadlo)